Essence & Catrice producten die je nu nog kan kopen!

Hi beauties! Vandaag laat ik jullie een aantal leuke producten zien van Essence & Catrice die je nu nog kan kopen! Het assortiment gaat in februari vernieuwen en daar is natuurlijk plaats voor nodig. Deze merken laten heel veel nieuwe producten erbij komen, maar dat betekent dus ook dat er heel veel het assortiment gaan verlaten. Afgelopen week heb ik weer eens lekker geshopt bij de Kruidvat en vandaag laat ik je de producten zien. Kijk snel verder!Als eerste wat ik heel graag wilde hebben is de Catrice Photofinish foundation. Zoals velen van jullie al misschien wel weten, is dit mijn favoriete foundation. De dekking is perfect, net zoals de kleur en de finish. Helaas gaat deze het assortiment verlaten, dus vandaar dat ik nog een paar pompjes foundation zal kopen!

Laatst deelde ik met jullie alle producten die het assortiment zouden gaan verlaten. De All about matt make-up basis zat daar niet tussen, dus dat vond ik wel een beetje raar. Deze stond al op mijn wishlist, omdat ik ergens had gelezen dat er geen siliconen in zitten. Dat is perfect voor de meeste meiden, want sommigen krijgen door siliconen puistjes!

Dan nog een blush van Essence die ik al een tijdje in mijn stash heb liggen. Dit is de Essence Silky touch blush 60 life's a cherry. De blushes van Essence zijn heel fijn en goed gepigmenteerd. Zoals je ziet is de blush heel goed gepigmenteerd! Voorzichtig dus met het aanbrengen, anders lijk je net een clown. Tik het goed af en blaas eventueel het overtollige poeder van je kwast eraf en breng het lichtjes aan. Zo krijg je het mooiste resultaat en dit is ook hoe ik het aanbreng.


De bronzing highlighters van Essence gaan ook de schappen verlaten, hier had ik een tijdje geleden ook een artikel over gemaakt. Er zijn twee kleuren en allebei zijn ze zeker aan te raden! Het artikel kan je bekijken via deze link.


Dan door naar de oogschaduws. Ik moet zeggen dat ik me heb ingehouden en dat het me aardig is gelukt! Catrice heeft ook quattro's die weggaan, maar het pigment viel me heel erg tegen. Ik vind dat Essence wel fijne gepigmenteerde oogschaduws heeft. Ik nam een matte mono eyeshadow mee in de kleur 22 Blockbuster.

Ik heb een quattro van Essence met bruine tinten en was hier heel erg tevreden over, vandaar dat ik benieuwd was naar deze eyeshadow quattro die ook weg gaat. Dit is in de kleur 14 Magenta and me!Zoals je op de swatch foto kunt zien is deze oogschaduw helemaal mat. Het is een mooie huidskleur die mooi staat op het bewegend ooglid of juist als highlighter in de binnenste ooghoeken en/of op het wenkbrauwbot.


Eerst twijfelde ik nog over deze quattro eyeshadow, maar achteraf ben ik maar blij dat ik het heb meegenomen! De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd, niet zo poederig en blenden heel mooi. Ik kan niet wachten om hier een mooie look mee te maken!
Lipstick mag natuurlijk niet ontbreken! Van Essence heb ik er eentje meegenomen en van Catrice ook een. Beiden zijn inmiddels favoriet geworden en dan met name die van Catrice! Boven zie je de longlasting lipstick van Essence in de kleur 09 Wear Berries, deze gaat ook het assortiment verlaten. Dit is een heel mooi subtiele paarse kleur die ik iedereen kan aanraden. Klik op deze link om naar de review te gaan van de lipstick.


Links de Catrice Ultimate Shine Gel Colour lipstick 060 Don't Pink and Drive en rechts de Essence long lasting lipstick 03 Dare to wear.


Hier zie je dan de swatches van deze twee prachtige lipsticks! Boven is de Catrice lipstick en onder is de lipstick van Essence. Heel goed gepigmenteerd he?! Neem deze zeker mee als je ze nog tegenkomt!


Ja, I know dit artikel gaat om de producten die weggaan van Catrice en Essence, maar toch wil ik deze drie producten ook aan jullie laten zien die ik toen heb gekocht bij de Kruidvat!


Als eerste een paarse fluffy kwast, deze was normaal gesproken €2 maar er zat 50% korting op en betaalde dus maar €1,- voor deze fijne kwast. Als je 'm tegenkomt neem 'm zeker mee, hij is heel zacht en is fijn bij het aanbrengen van je poeders, blushes, bronzers en highlighters!


Eindelijk heb ik de blending brush van Essence kunnen vinden. Elke keer als ik in de Kruidvat ben (heel vaak dus haha) is deze kwast uitverkocht. Toen ik 'm daar zag liggen nam ik het gelijk mee. Hij is lekker zacht en precies goed om oogschaduws in de arcadeboog aan te brengen.


Als laatste de Mattifying cream van de My skin lijn van Essence. Een paar jaar geleden had ik deze crème ook in gebruik en ik weet nog dat ik 'm heel fijn vond. Nu zag ik 'm liggen voor maar €2,- dus nam 'm gelijk mee!

Ik vind dat ik op zich goed geslaagd ben met het make-up gedeelte. Hebben jullie nog leuke make-up producten gekocht van Essence & Catrice?


20 opmerkingen:

 1. Er zitten hele mooie producten tussen. Bij ons is al veel weg jammer genoeg! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent zeker goed geslaagd hier waren de schappen allemaal zo goed als leeg x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een leuke producten gekocht...ik zie hier een aantal producten tussen die ik ook heb gekocht, maar nog niet geprobeerd,
  ik zei wel dat ik er geen miskoop aan heb gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Sunclub highlighter wil ik nog aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk en handig artikel! Ik wil de wear berries lipstick nog aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een handig artikel! En idd Waaaaarom die photofinish, hij is zo fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankoopjes! Die blush van Essence is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. vandaag toevallig langs de kruidvat en wat spulletjes gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wist niet dat Wear Berries uit het assortiment gaat, gelukkig heb ik die zelf nog, want hij is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt hele mooie producten gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie producten! Ik heb zelf ook best wat producten ingeslaan die het assortiment zullen verlaten en ik ben er ontzettend blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat jammer dat er weer zoveel producten het assortiment verlaten, toch maar eens langs Kruidvat gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige producten! Ik ben een fan!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk artikel! Ik heb Wear Berries toch ook nog snel gekocht! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Handig dat je dit nu gauw even met ons deelt. Ik weet niet of onze Kruidvat al alles heeft veranderd ik moet even gauw maar langs gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie foto's! Ik moet inderdaad ook maar even snel nog langs Kruidvat gaan, wat jammer dat sommige producten weg gaan.. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Allemaal zo toffe spullen ik wil alles hebben! Groetjes thatssonathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke producten heb je gekocht. Ik ga vandaag ook even een kijkje nemen, hopelijk vind ik nog wat mooie items

  BeantwoordenVerwijderen