De perfecte every day oogschaduw trio: Wet n Wild 'Walking On Eggshells'


Een tijdje geleden bestelde ik de Misslipgloss Good Buy Box, hierin zaten ook een paar verassings producten waar ik heel nieuwsgierig naar was. Bij het openen van de box zag ik meteen dit trio van Wet 'n Wild en ik werd zo blij! Dit product wilde ik al jaren hebben en het lijkt mij de perfecte oogschaduw combo om iedere dag te gebruiken. Vandaag mijn review van dit prachtige oogschaduw trio met foto's en swatches, lees snel verder!
Wet 'n Wild heeft zoveel verschillende kleuren trio's. Ik heb de oogschaduw trio in de kleur Walking on Eggshells. De naam staat ook op de voorkant van de verpakking.


Fijn om te weten dat dit product geseald is en dat ze het laten weten! Dit betekent dat het product goed verpakt is met plastic, zodat niemand anders aan je product kan komen met bijvoorbeeld het swatchen e.d. Bij deze was de trio alleen waar het opent geseald. dus dat is een pluspunt!


Dit is de achterkant van het palette. Een kleine omschrijving en een mini-tutorial. Wel zo handig als je geen idee hebt welk kleurtje je waar wilt aanbrengen of als je een beginner bent met oogschaduw aanbrengen.


De oogschaduw trio bevat twee kastjes. Een sponsapplicator en een kleine mini kwastje. Deze kwasten gebruik ik zelf nooit, daarvoor gebruik ik liever mijn eigen kwasten. Maar als je zelf geen kwasten heb of het palette mee op reis neemt zijn de kwastjes wel handig natuurlijk!


Dan de verpakking van de trio. Ik vind het wel wat hebben! Het is heel simpel, strak en de bovenkant is transparant, waardoor je de kleuren meteen ziet.


De trio bevat drie prachtige tinten en zijn gelebeld met eyelid, crease en browbone. Dit zijn richtlijnen voor de oogschaduws voor als je niet weet welke kleur je waar moet aanbrengen. Alle kleuren bevatten hele mooie shimmer.

BROWBONE (wenkbrauwbot) - Champagne kleur 

CREASE (arcadeboog) - Caramel bruine kleur

EYELID (ooglid) - Lichtroze shimmery kleur


Dit zijn de swatches van de oogschaduws. Ze zijn heel goed gepigmenteerd en perfect voor een every day ooglook! Dit oogschaduw trio van Wet 'n Wild is inmiddels een grote favoriet van mij geworden!

Wet 'n Wild kun je kopen in verschillende Nederlandse en buitenlandse webshops voor de prijs van ongeveer €5,95. Dit kan per webshop namelijk verschillen!

Welke producten van Wet 'n Wild vindt jij heel fijn?12 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig palette! Leuke review ook. Deze staat echt al eeuwen op mijn wishlist haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat ziet er prachtig uit! Ik kende het merk nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof palette. Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie palette, de pigmentatie ziet er goed uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk paletje! Heel handig voor elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het ziet er superleuk uit dit palette, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie palette, deze kende ik zelf nog niet maar vind hem wel echt prachtig :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het palette ziet er echt prachtig uit! Mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen