5 Lipsticks voor Valentijnsdag ♥

Morgen is het dan zover, Valentijnsdag! Eergisteren deelde ik een outfit voor deze dag die je hopelijk een beetje kon inspireren. Vandaag laat ik je 5 lipsticks zien die je met Valentijnsdag kunt dragen. Ik heb een paar roze opties voor je, maar ook een rode. Ze zijn allemaal ook nog eens lekker budget en van verschillende merken, dus kijk maar mee!Ik heb een zwak voor felle lipkleuren en dan vooral roze lipsticks. Ik draag het graag als ik een avondje uit ga, maar ook gewoon doordeweeks overdag. Op Valentijnsdag zou ik de lippen laten opvallen met een mooie roze knalkleur en de rest van het gezicht een beetje neutraal houden met bijvoorbeeld eyeliner en veel mascara. Ik ben wel benieuwd wat jullie gaan doen met je make-up!Rimmel Lasting Finish by Kate Lipstick 05

Deze lipstick van Rimmel by Kate heb ik inmiddels al een paar jaar en zoals je ziet is hij goed gebruikt! Het is een frambooskleurige lipstick die ook nog eens heerlijk ruikt. Ik heb echt iets met lipsticks die lekker ruiken, haha. Het is mijn favoriete kleur geworden en als ik twijfel welke lipstick ik wil op doen, dan pak ik altijd deze. 


Catrice Ultimate Colour Lipstick 140 Pinker-Bell

Nog een grote favoriet! Dit felroze kleurtje met een blauwe ondertoon was eigenlijk mijn "uitgaans-lipstick", want deze droeg ik altijd en nam 'm altijd mee om het bij te werken. Wanneer ik aan de lipstick ruik krijg ik meteen weer flash-backs en leuke herinneringen, gek eigenlijk dat een lipstick dat met je kan doen!


Essence Long Lasting Lipstick 10 Cotton Candy

Dit was mijn eerste lipstick van Essence die ik ongeveer een jaartje geleden had gekocht voor een euro. Het is een mooie licht roze kleur die veel meiden wel goed zal staan. De lipstick is helaas wel uit het assortiment en een soortgelijke kleur lipstick had ik niet, vandaar dat ik je toch deze wou laten zien.


NYC Expert Last Lipstick 404 Air Kiss

Deze felroze lipstick van NYC is een tijd geleden ook grote favoriet geweest, maar eerlijk gezegd ben ik de lipstick de laatste tijd helemaal vergeten. Ik moet 'm echt vaker gaan dragen! Dit kleurtje lijkt een beetje op de lipstick van Rimmel, maar deze brengt wat stroever aan en geeft een mat effect op de lippen. Hij blijft ook nog eens lang zitten!


NYC Expert Last Lipstick 441 Traffic Jam

Met Valentijnsdag denk ik gelijk aan roze lipstick, maar er zijn genoeg vrouwen die liever een rode lipstick dragen. Deze van NYC is goedkoop, mat, geeft veel kleur af en blijft heel lang goed zitten. Beiden lipsticks van NYC kan ik iedereen aanraden!


Welke lipstick is jouw favoriet?13 opmerkingen:

 1. Wauwie wat een mooie kleuren. Die traffic jam van NYC is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn allemaal heel mooi, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de lipstick van NYC, air kiss....wat een mooie volle tint...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van Essence ziet er erg mooi uit! Dat is toch wel mijn favoriet van dit rijtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lipsticks! Die van Essence is vooral erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! I love pink :-) Die van Rimmel vind ik de leukste denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vooral cotton candy vind ik er erg mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi! Maar die van Rimmel is toch m'n favoriet

  XO naomi
  http://www.naomiinwonderland.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie, roze kleurtjes! Zeker geschikt voor Valentijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cotton Candy heb ik ook, maar draag ik niet zo vaak! Die roze van NYC ziet er ook goed uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe meer ik lees op je blog, hoe meer ik tot de conclusie kom dat we echt dezelfde smaak hebben hihi! Ik heb deze lipsticks ook allemaal op 1 na!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi
  Bedankt voor je reactie op mijn blog.
  Wat een mooie blog heb jij ,, Duidelijk en overzichtelijk...
  Leuke blogpost... Ik ben erg benieuwd naar jouw lipstickcollectie of heb je daar al een artikel over geschreven,

  X An

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Asjeblieft! Vind ik heel leuk om te horen, dankjewel! Ik heb nog geen artikel geschreven over mijn hele lipstickcollectie, maar deze komt er wel aan! X

   Verwijderen