5 Budget every day oogschaduw producten

Ik zal het maar meteen toegeven, ik heb een zwak voor oogschaduws in aardetinten. Ik heb ze in verschillende varianten; mono's, quattro's, paletten noem het maar op. Vandaag laat ik je vijf oogschaduw producten zien die je perfect kunt gebruiken voor een every day ooglook. Ben je benieuwd welke producten dat zijn, kijk dan snel verder!



CATRICE ALL ABOUT NUDE EYESHADOW PALETTE

Dit palette van Catrice is echt mijn favoriet uit al deze oogschaduws. Vanaf het eerste moment dat ik 'm had had ik er al veel plezier mee. Met dit palette kan je hele mooie looks maken voor elke dag, maar ook als je voor een donkere look wil gaan. Je hebt een highlighter kleur, kleuren die je kunt aanbrengen op het ooglid en donkere tinten die je kunt aanbrengen in de arcadeboog en in de buitenste ooghoek. Mijn favoriete basic oogschaduw palette die iedereen denk ik wel in haar stash moet hebben + hij is ook budget, want voor maar €5 euro heb jij dit palette al in huis!



ESSENCE 3D DUO EYESHADOW '04 IRRESISTIBLE CARAMEL CREAM'

Deze oogschaduw duo van Essence is helaas uit het assortiment (volgens mij hebben ze het wel vernieuwd), maar toch wilde ik het graag aan jullie laten zien. Het is echt de ideale duo om te gebruiken als je geen zin hebt in een uitgebreide ooglook. De duo bevat dus twee kleuren, een mooie highlighter en een bruine caramel kleur. De highlighter breng ik aan in de binnenste ooghoeken, ooglid en op het wenkbrauwbot en de bruine kleur breng ik aan in de arcadeboog of in de buitenste ooghoek. Vind het een hele fijne duo oogschaduw!



ESSENCE QUATTRO EYESHADOW '05 TO DIE FOR'

Dan nog een favoriet! Dit is een quattro van Essence met mooie lichte en bruine tinten voor een perfecte every day ooglook. Er zitten twee matte tinten in en twee hebben shimmer. De eerste kleur is een mooie highlight kleur, de tweede kleur is perfect voor op het bewegend ooglid, de twee bruine kleuren kan je aanbrengen in de arcadeboog en om de look wat heftiger te maken. Ook kun je met de bruine matte kleur je wenkbrauwen bij werken!



CATRICE DUO EYESHADOW 'C01 BLOOMYNOUS'

Dit is een mooie duo oogschaduw van Catrice van een limited edition, genaamd Eve In Bloom. Helaas kan je deze dus niet meer kopen, maar toch wilde ik 'm wel laten zien omdat het toch ook wel een favoriet van mij is met every day kleuren. Zoals je kan zien heb ik de rechter kleur ook meer gebruikt, deze is prachtig in de arcadeboog en in de buitenste ooghoeken.



MISS SPORTY CAT'S EYES PALETTE '004 MINERAL EARTH'

Dan dit leuke palette die een cat-eye heeft met vier kleuren oogschaduw waarmee je een totale ooglook kunt maken. Dit is een palette die ik eigenlijk totaal vergeten ben, hij lag ook helemaal achterin mijn stash lade. Ik ben blij dat ik 'm weer heb gevonden, want hij bevat prachtige kleuren waarmee je een mooie look kunt maken!


Welke oogschaduw product vind jij het mooiste?







22 opmerkingen:

 1. Ik vind het Catrice palette zelf erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf heb ik wat minder met aardetinten, maar het palette van Miss Sporty vind ik er erg goed uitzien...Eigenlijk zien ze er allemaal wel erg goed uit, ( maar op het gebied van deze tinten ben ik , nu eenmaal, toch een echte, soort Dodo ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! Ik heb zelf eigenlijk helemaal niet zo heel veel budget oogschaduws, denk dat ik de meeste nog van Sleek heb, want ik ben gek op hun paletten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Absolute nude en To die for oook super! Die van miss sporty ziet er eigenlijk ook er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze eigenlijk allemaal wel erg mooi, Vooral die laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie oogschaduw's! Zelf gebruik ik het nude palette en duo eyeshadow palette van Catrice ook heel veel. Toch ziet de rest er ook zeker mooi uit! Allemaal goede pigmentatie ook, fijn om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Absolute Nude palette van Catrice heb ik ook en die is ongelofelijk fijn! Dat is echt mijn favo oogschaduw palette ooit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke oogschaduws! Ze zien er allemaal echt super goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh dat eerste palette van Catrice moet ik echt eens proberen! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het palette van Miss Sporty lijkt mij erg fijn qua kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat palette van Catrice moet ik nog steeds een keer halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die twee van Catrice vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Allemaal erg mooie palettes! Ik heb zelf het Absolute Nude palette van Catrice, die is zo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik moet de eerste palette van Catrice echt gaan halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb het Absolute Nude palette ook en vind het een geweldig product! Je hebt zoveel verschillende opties voor een verschrikkelijk lage prijs. De tweede kleur is bij mij zelfs al bijna op, oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk artikel zeg! Ik ben zelf ook helemaal weg van het nude palette van Catrice. Op de foto's vind ik essence 3D duo ook echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die van Catrice heb ik ook liggen.
  Lekkere draagbare kleurtjes voor iedere dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb precies hetzelfde als jij ik ben ook gek op aardetinten. Ik vind het eerste palette van Catrice mooi en vind
  ook het miss Sporty palette mooi ben daarvan wel onder de indruk van het pigment.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie paletjes, ik val ook altijd terug op bruintinten voor een dagelijks look!

  BeantwoordenVerwijderen