What to wear #17 Lipstick & Leopard


Om de zoveel tijd laat ik jullie een outfit zien die ik zelf samenstel om inspiratie voor jullie en mijzelf op te doen. Vandaag is het een outfit dat echt mijn stijl is, ik draag zulke outfits vaker en het zit ook comfy. Het is vrij simpel, de meeste items in de collage heeft iedereen vast wel in de kast hangen. Maar de accessoires die maken het af en net wat leuker!


1 | Een leren jasje is echt onmisbaar geworden in mijn kledingkast. Je kan dit item op zoveel manieren dragen, zowel in de herfst/winter als in de lente/zomer. Ik heb zelf een zwarte van de Primark die ik heel vaak draag, maar heb ook leren jasjes in andere kleuren, zoals blauw, beige. Deze zijn ook zo leuk te combineren!

2 | Dan een heel simpel grijs hempje. Dit is ook weer een musthave voor in je kast. Draag het onder een blazer, een vest of in dit geval het leren jasje. 

3 | Meestal als ik niet weet wat ik aan moet doen dan pak ik een lekker zittende broek. Daaromheen verzin ik dan een outfit, bijvoorbeeld met een blazer, een leuk blousje of een mooi jasje. Dat maak ik dan af door leuke sieraden erbij te dragen.

4 | You guys, de leopard clutch bag is echt perfect! Doordat de outfit zelf heel simpel is vind ik dat je best wel los kan gaan met accessoires. Dit printje vind ik echt perfect en het heeft gouden details waar ik een zwak voor heb.

5 | Als ik een simpele basic outfit draag doe ik dit vaak in combinatie met een fel roze lipstick. En ja, ik doe dit ook overdag maar dan wel minder heftig als hoe ik het in de avond zou dragen!

6 | De beige lita's vind ik perfect bij deze outfit passen. Deze combineert trouwens ook mooi met het tasje. Ik heb soortgelijke heels gezien bij de h&m in het zwart en die zijn zo leuk!

7 | Als laatste maar zeker niet het minste een gouden horloge. Deze past perfect bij de outfit!11 opmerkingen:

 1. Wauw, je hebt een prachtige outfit samengesteld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een hele mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi! Ik hou van simpele outfits als deze, omdat je er gelijk welke lipstick bij kan dragen. En ik hou persoonlijk wel van een fel tintje op mijn lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een hele gafe outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat grijs hempje is basic, maar heel mooi! Leuk samengesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaaaaaf!!! echt heel erg leuk samengesteld ik zou dit zo kunnen dragen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke outfit heb je bij elkaar gezocht, het leren jasje is echt een item wat zo tijdloos is, en hierdoor blijft het juist zo leuk...de clutch vind ik ook echt tof...leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die schoenen en die tas! Ik wil die hebbbennnn!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer een hele mooie outfit! Je hebt echt een hele leuke stijl <3

  BeantwoordenVerwijderen