Review & Swatches: W7 Mono Eyeshadow

Ik ben vaak in de Big Bazar te vinden, niet alleen om huishoudelijke artikelen te kopen maar ook voor verzorgingsproducten en make-up. De laatste tijd verandert het assortiment in mijn filiaal niet, wat ik op zich jammer vind. Het enige wat mij opviel zijn deze oogschaduw mono's van het merk W7. Jullie kennen dit merk vast wel van o.a. het In the Nude & In the Buff palette. Het pigment van deze paletten zijn goed, vandaar dat ik heel nieuwsgierig ernaar was. Ohja, deze mono's kosten maar €0,98 per stuk, koopje! Lees snel verder!W7 heeft in totaal vijf mono oogschaduws in de kleuren: Sandy, Golded Eye, Pebble, Hot Chocolate en Burnt Plum. De eerste drie kleuren zijn meer highlighters en voor op het ooglid. De laatste twee bruine kleuren zijn meer voor in de buitenste V, in de arcadeboog en op het laatste deel van het ooglid. 

Helaas zag ik Hot Chocolate en Burnt Plum niet erbij liggen, want dit waren juist de kleuren die ik graag wilde hebben. Hot chocolate is een bruine kleur en Burnt Plum is ook een bruine kleur, maar dan met een paarse ondertoon. De volgende keer dat ik ze ergens tegenkom neem ik ze gelijk mee!


De verpakking van de mono's doet me heel erg denken aan MAC. Misschien probeerden ze een dupe van Mac te maken. De oogschaduw paletten van W7 zijn ook al dupes van het Naked 1,2 en 3 paletten.

Wat ook een heel goed pluspunt is dat de oogschaduws dicht geseald waren. Zo kan niemand bij het product komen en wordt het niet beschadigd.
Dit kleurtje heet Sandy, een geel-gouden shimmery kleur die heel mooi is in de binnenste ooghoek, op het eerste deel van het bewegend ooglid en op het wenkbrauwbot. Ik gebruik dit kleurtje nu bijna dagelijks in mijn binnenste ooghoeken, het effect is namelijk heel mooi!
Deze mono heet Golded Eye, zoals de naam het eigenlijk al zegt is dit een prachtige gouden kleur met shimmer, mooi voor op het bewegend ooglid. Goudkleurige oogschaduws vind ik heel mooi staan bij bruine en blauwe ogen! Als laatste de kleur Pebble, dit kleurtje lijkt heel erg op de vorige mono, maar deze is ietsje donkerder. Het is een gouden kleur met witte shimmer.


CONCLUSIE:
De oogschaduws voelen zacht aan, blenden mooi en zijn niet te poederig. Het zijn basic, subtiele kleuren die makkelijk zijn op te bouwen in een ooglook. Voor maar €1,- per stuk is het zeker een goede oogschaduw. De mono's zijn zeker aan te raden aan meiden die op zoek zijn naar mooie oogschaduws, maar niet te veel geld eraan wil uitgeven. Met budget kom je ook een heel eind!


De oogschaduw mono's van W7 heb ik gekocht bij de Big Bazar, voor maar €0,98. Ik heb ze ook zien liggen bij de OP=OP Voordeelshop. Als je ze nergens kan vinden kan je de mono's ook online bestellen via deze link, hier kosten ze wel €2,25 per stuk.

Wat vindt jij van de mono's?12 opmerkingen: