Quick Budgettip || Wenkbrauw spooly voor maar €1!

Vandaag heb ik een leuke tip voor jullie beauty's! Laatst ging ik even naar de Wibra voor een paar huishoudelijke producten. Natuurlijk kan ik daar niet weggaan zonder het beauty hoekje te bekijken. Mijn oog viel op een product waar ik al een tijdje op zoek naar was, namelijk een goedkope budget wenkbrauw spooly voor maar €1! Lees snel verder voor de foto's en wat ik ervan vind.Zoals je kan zien ziet de verpakking er heel cheap en basic uit, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Ik was echt verbaasd over de prijs, deze moest ik dus meenemen en testen of het wel wat is. Vandaar dat ik deze deel met jullie, want ik ben er enthousiast over!

Waar gebruik je zo'n spooly nou eigenlijk voor? Als je je wenkbrauwen bijtekent met poeder, potlood of wat dan ook is dit borsteltje bijna onmisbaar in je wenkbrauw routine. Met het borsteltje kam je je wenkbrauwen op z'n plaats voordat je begint met het bijtekenen van je wenkbrauwen. Wanneer je dat hebt gedaan borstel je het nog een keer om harde lijnen te verzachten en te zorgen voor natural brows.


Dit borsteltje is dus bedoeld voor je wenkbrauwen. Maar je kan het ook op andere manier gebruiken! Wanneer je mascara aanbrengt heb je wel eens de kans dat het veel klontert. Je irriteert je eraan en wilt het liefst je make-up remover pakken en opnieuw beginnen. Doe dat nog niet! Wat dacht je ervan om dit borsteltje door je wimpers heen te kammen? De overtollige mascara haal je zo makkelijk weg!


Zelf heb ik volle, donkere wenkbrauwen dus bijtekenen hoeft ik eigenlijk niet te doen. Als jij dat ook niet doet, kun je er bijvoorbeeld wel voor kiezen om de haartjes van je wenkbrauwen op z'n plek te kammen, zodat ze niet kris kras door elkaar staan.

Maar wanneer ik een avondje uit ga of uitgebreid ga make-uppen vind ik het wel mooier om mijn wenkbrauwen een klein beetje aan te zetten met een poeder of potlood. Doordat ik al donkere wenkbrauwen heb krijg ik al snel last van harde lijnen. Met het borsteltje voorkom ik dat en zorg ik ervoor dat alles mooi uitgeblend en natuurlijk is.


Ik kan deze wenkbrauw spooly iedereen aanraden die bezig is met haar wenkbrauwen, ook al ben je een beginner. Voor de prijs hoef je het helemaal niet te laten liggen, deze beauty kost maar €1! Je kan de spooly vinden bij de Wibra, bij het schap waar je meerdere beauty producten en kwasten hebt liggen.9 opmerkingen:

 1. ik gebruik deze van hema (volgens mij 4 euro?) elke dag. deze is wel heel goedkoop:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een heerlijke budget tip..zelf heb ik er eentje van ELF...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg handig! Ik koop altijd wenkbrauwpotloden met een spooly erbij, maar dit is wel erg handig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik nu een spooly die bij een wenkbrauwpotlood zit, maar voorheen gebruikte ik gewoon een oud mascaraborsteltje die ik had schoongemaakt. Dat kost helemaal niks.

  BeantwoordenVerwijderen