Quick Budgettip || Essence Stay All Day Concealer


Als er een make-up product zou zijn waar ik echt niet zonder kan is het wel een concealer. Ik heb donkere wallen van hier tot Tokio die ik zeker wel gedekt wil hebben, anders lijkt het net alsof ik weken lang niet heb geslapen! Eerder gebruikte ik altijd de camouflage cream van Catrice die ontzettend goed dekt, maar ik had toch behoefte aan iets lichters en iets wat meer vloeibaar was om te gebruiken onder mijn ogen. Die concealer heb ik sinds een paar maanden gevonden! In een korte tijd ben ik echt gek geworden op dit product en wilde deze graag met jullie delen. Ben je benieuwd, lees dan verder!
De concealer belooft een langdurige houdbaarheid en heeft lichtreflecterende pigmengten die ervoor zorgen dat donkere kringen en oneffenheden bedekt worden en zorgt voor een frisse, stralende look. Dankzij de crèmige, zijdezachte textuur is het gemakkelijk aan te brengen, tot wel 16 uur lang.


De verpakking van de concealer is heel basic en simpel, maar ook wel weer wat leuk en speels door de paarse tekst op de verpakking.


De concealer is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk 10 Natural Beige en 20 Soft Beige. Nummer 10 heeft een gele ondertoon en nummer 20 heeft dus een roze ondertoon. Over het algemeen zal nummer 10 iedereen wel goed staan. Als je bijvoorbeeld blauwe/donkere wallen hebt onder je ogen zal 20 Soft Beige meer bedekken, omdat roze concealer bekent staat om blauwe kringen goed te verbergen.


De applicator van deze concealer is een sponsachtige/lipgloss applicator. Dit vind ik ook het fijnste werken om de concealer mee aan te brengen. Je kunt het product makkelijk verdelen op je gezicht.


Hier zie je dan de twee kleuren concealers, links de 10 Natural Beige met een gele ondertoon en rechts de 20 Soft Beige met een roze ondertoon. De textuur van de concealer is niet te dik of te dun, eigenlijk precies goed. Het product kan je makkelijk uitsmeren en blend heel mooi in de huid. 

CONCLUSIE:
De concealer heeft een lichte dekking, als je last hebt van hele donkere kringen onder je ogen zal ik je wel aanraden om een concealer te gebruiken die meer dekking heeft. Ik gebruik de concealer vooral om te highlighten op mijn gezicht, dus onder het oog, op mijn neusbrug, me kin, beetje op het voorhoofd en onder en boven me wenkbrauwen op het daar ook wat strakker te maken. De concealer blijft lang zitten, dus dat is een pluspunt. Voor hele heftige puistjes en vlekjes zou ik je aanraden om een concealer in een potje te gebruiken, zoals de camouflage cream van Catrice. Deze zijn veel dekkender. Ondanks dat de dekking niet helemaal top is, is het wel een concealer om in je stash te hebben!

Deze concealer is in een korte tijd een grote favoriet geworden. Ben je nog op zoek naar een fijne budget concealer? Probeer deze dan eens van Essence! De concealer is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor €2,59.


7 opmerkingen:

 1. Klinkt echt goed! Alleen heb ik net wat meer dekking nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook! Vind hem super om mijj donkere kringen op te lichten onder mijn foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze pas nog gekocht en moet hem nog grondig testen, maar het klinkt alvast veelbelovend! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook, en ik kan niet meer zonder! Er gaat geen dag voorbij dat ik deze niet draag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lichte dekking vind ik wel een pluspunt,want er zijn van die dagen dat heb je gewoon niet echt heel veel nodig. Ik ga deze zeker in overweging nemen als ik aan een nieuwe concealer toe ben...het klinkt echt erg prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne review. Ik heb er vroeger echt 3 van versleten, maar nu vind ik de dekking wat te licht voor mijn wallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben erg benieuw naar deze concealer. Ik heb zelf altijd enorm veel last van donkere kringen onder mijn ogen, vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen