MIYO Review: Lipstick & Eyeshadow Mono

Hi beauty's, herinneren jullie je nog dat ik de good buy box had besteld van de misslipgloss shop? Daar zaten o.a. twee make-up producten in van het merk MIYO. Ik ken de dit merk al wel, maar had het nog nooit geprobeerd. Ik kreeg een oogschaduw en een lipstick en heb deze getest en uitgeprobeerd bij mezelf. Ben je benieuwd, lees dan verder!
Als eerste de mono oogschaduw. Dit is de MIYO OMG! Eyeshadow 'I'm single & colourful!' in de kleur nummer 26 Haze. De verpakking ziet er strak en simpel uit, dit vind ik persoonlijk wel heel mooi. Ook voelt de verpakking van de mono oogschaduw heel stevig aan. De voorkant is doorzichtig, zodat je meteen ziet welk kleurtje het is. 


Op de achterkant staat wat informatie, zoals de naam van het product, hoeveel gram het bevat en de website van MIYO.


Ik had wel eens gezien en gelezen op blogs dat de oogschaduws van MIYO goed gepigmenteerd zouden zijn, maar toen ik het zelf ging swatchen was ik er wel verbaasd over. De oogschaduw is heel goed gepigmenteerd! Het is een mooie grijze taupe kleurtje die je makkelijk kan verwerken in je ooglooks, bijvoorbeeld voor op het bewegende ooglid. De kleur is mat en bevat geen shimmers. Dat vind ik voor de verandering ook wel eens mooi.


Dan de lipstick, dit is de MIYO lip me lipstick 'creamy & moisturizing lipstick for perfect, kissable lips' in de kleur 08 Scarlet Sin. De lipstick heeft een zwarte glanzende huls met een zilveren randje in het midden. Ik zeg wel eerlijk dat het stickertje wat er op is geplakt met het merknaam wel heel goedkoop oogt, maar het gaat om de inhoud toch?!

Op de onderkant van de lipstick huls zie je de kleur en de naam van de lipstick.


Ik ben blij dat ik deze beauty aan mijn stash kan toevoegen, wat een mooie lipstick. Het is echt een prachtige felle rode kleur! Hij is goed gepigmenteerd, lekker creamy en blijft lang zitten. Het leuke ook aan de lipstick is dat die heerlijk ruikt! De lipstick is perfect voor een avondje uit of als je gaat stappen, want dan weet je zeker dat die goed blijft zitten.

De prijzen van MIYO producten zijn ook lekker budget, alle producten zijn rond de €5! Miyo kon je dus bij de misslipgloss shop bestellen, maar doordat deze is gesloten houdt dat helaas op. Heel jammer, want ik heb lopen googlen waar je het merk kunt kopen en het enige wat ik kon vinden is nelly.com.

Heb jij nog fijne producten van MIYO in je stash?22 opmerkingen:

 1. Ik heb nog nooit van het merk gehoord. Maar je hebt me er zeker nieuwsierig naar gemaakt! Ze moeten het maar eens ergens gaan verkopen voor ons!
  Geniet van je pareltjes.
  Liefs Valery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lipstick is schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur van de oogschaduw vind ik heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten. De lipstick is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allebei de producten zien er prachtig uit! Ik heb zelf ook nog een oogschaduw.. snel swatchen ik ben nu benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh ben nu wel benieuwd wat jij ervan gaat vinden! Welk kleurtje heb je?

   Verwijderen
 6. Wat een mooie producten! Ik had nog nooit van dit merk gehoord om eerlijk te zijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze beiden erg mooi!! Ik was nog niet bekend met het merk x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De oogschaduw vind ik echt prachtig, de lipstick is niet zo mijn kleur, maar het lijken wel fijne producten x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooi kleurtje van die lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende het merk nog niet maar moet zeggen dat beide producten er heel goed uitzien. Mooie pigmentatie heeft de oogschaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauwie, die lipstick! Ik kende dit merk tot voor dit artikel niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat jammer dat het nergens meer te koop is, ik kon het merk wel maar heb er zelf nog nooit iets van gekocht...de lipstick vind ik wel echt onwijs mooi van kleur...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben het het helemaal met je eens, de kwaliteit is echt super!

   Verwijderen
 13. Oeh la la, de tint van de lipstick vind ik prachtig! Heerlijk fel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke producten! Ik vind beide kleurtjes erg gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw die lipstick wat een intens mooie kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. YES! Miyo producten zijn weer te bestelling in Nederland bij dermarolling.nl (Net zoals EOS ;) )

  BeantwoordenVerwijderen