Blog Update || Eigen Domein + Welkom op Lipstick Addict!

Gek eigenlijk dat de tijd zo snel voorbij kan gaan, we zitten nu al in eind januari 2015! Ik wil ten eerste jullie allemaal een heel goed en fijn 2015 wensen. De laatste tijd is het wat stil op mijn blog geweest, ik werd heel ziek en wilde mijn blog naar een hogere niveau tillen en dat is waar ik bezig mee was, lees verder!

Dus, we zitten in het nieuwe jaar en daar hoort ook een paar veranderingen bij. Ik heb besloten om mijn blog naam aan te passen, want hier twijfelde ik al een tijdje over. Mijn blog is meer gefocust op beauty en make-up en daar vind ik leopard addict niet goed bij passen. Ik heb maanden lang goed nagedacht over een goede naam die past bij mij en mijn blog, maar ik kwam er niet uit en daar liet ik het ook bij. Ik heb ook besloten om een eigen domein te kopen, zodat er .nl zal staan in plaats van blogspot.nl. Dit oogt ook veel professioneler. De druk begon dus ook weer wat op te lopen, want ik wilde dus ook mijn blognaam veranderen.

Een paar dagen geleden zat ik weer na te denken over een leuke blognaam en toen opeens uit het niets had ik een leuke gevonden. Misschien weten jullie het inmiddels wel, ik ben gek op lipsticks. Daarom is Leopard Addict verandert in Lipstick Addict! Het is maar een kleine aanpassing van 1 woordje, maar maakt voor mij een wereld van verschil. Toen ik ging kijken of de naam beschikbaar was, werd ik blij want ja hij was beschikbaar! Daarom twijfelde ik niet langer meer en besloot meteen om de domeinnaam te kopen, voordat iemand anders dat deed. Verder zal er niks veranderen, alle blogpost zullen blijven op de site, net zoals me volgers. Ik heb een nieuwe naam en er staat .nl achter in plaats van blogspot.nl, thats it!


8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je een eigen domein hebt en een nieuwe naam! Ik vind de naam echt super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je een eigen domeinnaam hebt! Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar toegewenst :) Je nieuwe naam vind ik erg leuk ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuk dat je je eigen domein hebt aangeschaft! Dat is nog een doel van mij voor in 2015. De nieuwe naam is erg leuk! Hopelijk voel je je al veel beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blog heb je, leuk dat je je eigen domein hebt! Veel succes er mee! :-)

  Ik zag je blog nog maar net en volg je nu ook op Bloglovin! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke naam! Past goed bij je blog! Al hoe wel ik je vorige naam ook leuk vond!

  BeantwoordenVerwijderen