What to Wear #16 Christmas Day II ♥

Eergisteren liet je de eerste outfit zien die je voor de eerste kerstdag kunt dragen. Vandaag dus de tweede outfit. Hopelijk inspireert dit je een beetje en heb je een leuke outfit kunnen creëren voor de kerstdagen! De outfit van vandaag is een echte chill outfit waarin je lekker zittende kleding draagt, maar toch ook weer classy, dankzij de schoenen en de accessoires. Kijk verder!
De tweede kerstdag vind ik nou een echt een dag om bij te komen van de eerste kerstdag. Velen gaan op de tweede kerstdag ook nog naar schoonfamilie en andere familieleden toe waarom ze de eerste dag niet konden gaan. Met dat idee in mijn hoofd koos ik voor de tweede kerstdag voor een outfit die en goed er uit ziet en heerlijk zit. Een broek vind ik altijd heerlijk zitten, als ik niet weet wat ik aan moet doen dan pak ik meestal een lekker zittende jeans. Deze outfit zal heel casual zijn als je er bijvoorbeeld gympen of laarsjes onder aan deed. Maar doordat je het combineert met de hakken heeft het weer een hele andere look. Net zoals de felle lipstick en de mooie clutch bag die mooi combineert met de heels. Ik hoop dat ook deze outfit jullie zal inspireren!

Zelf heb ik nog geen plannen met de kerst, ik wil jullie allemaal alvast hele fijne kerstdagen wensen!

12 opmerkingen:

 1. Prachtig setje! Liefde voor de lipstick <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een mooie combinatie, zelf heb ik echt nog geen idee wat ik aan ga doen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie combinatie. Vind dat shirtje echt leuk boven de broek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke combinatie! Leuk samengesteld! Fijne kerstdagen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lipstick is mooi! Tof setje heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk plaatje, dat oogschaduw palette ziet er gaaf uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog geen flauw idee wat ik aan ga trekken ....een heerlijke comfortabele outfit is dit, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen