Unboxing || Misslipgloss 'Good Buy Box'

Een paar weken geleden deelde Cynthia van misslipgloss.nl dat haar shop ging stoppen. Heel jammer natuurlijk, maar snap de keuze wel. De shop besloot om de laatste 'Good Buy Box' te verkopen als afscheid met vaste producten + acht extra verassings producten uit de shop die ze gingen verdelen over de boxen. Natuurlijk wilde ik hier gebruik van maken, dus twijfelde niet langer en bestelde de box meteen! Ben je benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan mee!
Ik heb voor deze box €34,95 betaalt inclusief de verzending, de waarde van de box is €120,-
Ook zat er een ticket voor de I Love Beauty Event erbij die ik kreeg via mijn mail, maar hier kon ik helaas niet naar toe gaan. 

Helemaal onderop lagen er twee tijdschriften, namelijk de Marie Claire en de Big Beauty Issue van Grazia. Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een tijdschrift had gekocht, dus dit vond ik dan weer extra leuk.

Haarproducten vind ik altijd fijn om te hebben. Zo zat er een Dove Oxygen Hydration Shampoo voor fijn en futloos haar met een milde reiniging voor natuurlijke volume. Het zou ervoor moeten zorgen dat slap en futloos haar gehydrateerd wordt en het haar tot 95% meer volume zou geven. De shampoo ruikt lekker en fris. Ik ben hier heel benieuwd naar!

Dan een product van Andrélon, namelijk de go for texture beach spray van de Pink Collection. De spray belooft een warrige textuur in je haar alsof je net een dag naar het strand bent geweest. Persoonlijk ben ik echt gek op zulke haarstijlen! De spray zou een warrig effect moeten geven en luchtige volume door heel je haar.

Dan zit er ook de No-ad zonnebrand erbij met spf 30. Altijd handig om te hebben! En ook al schijnt de zon niet altijd, je huid beschermen blijft voor mij een must!

Ik was heel benieuwd naar het volgende product en ik ben blij dat deze er in zit. Namelijk de Andrélon Keratine Repair 1-minuut masker. Voor beschadigd haar en herstelt het intensief. Ik ga dit product lekker uitproberen van de week, want ik denk wel dat mijn haar wel wat liefde kan gebruiken. Het is namelijk best wel beschadigd van alle hitte die ik gebruik, zoals de stijltang en de föhn!

Dit product vond ik op het eerste gezicht er heel gek uitzien. Dit is de Max Pro BFF Brush, wat je denk ik ook wel kan vergelijken met een tangle teezer. Het zou je haren ontklitten op een zachte manier en voorkomt schade aan je haren. Dit is echt ideaal voor mijn beschadigde haren en het werkt ook heel fijn!

De items hierboven zijn een van de acht verassings items die ik heb gekregen. Twee nagellakjes en een product dat je nagellak in een minuut laat drogen. Het eerste lakje is van Sleek een Gel Effect Lacquer in de kleur 009 Trance. Een hele donker paars-blauwe kleur dat neigt naar het zwart.

Dan een heel mooi nagellakje van Orly in de kleur Ruby, een donker bordeaux rode kleur die perfect is voor de herfst! Om je nagellak snel in een minuutje te laten drogen zat er ook een Orly Topcoat bij.

Dan dit leuke item, een Miss Blackbirdy Tea Tip Heart Wine schoteltje. Ik ben een echte koffie drinker, maar thee drink ik net zo vaak! Het theezakje leg je dan op dit schoteltje of je kan bijvoorbeeld je ringen erop leggen!


Dan zaten er nog wat lip producten in de box, mijn favoriet als het om make-up gaat! Als eerste een prachtige rode lipstick van Miyo in de kleur 08 Scarlet Sin. Ik vind de Action lipsticks al zo lekker ruiken en deze ruikt ook al zo heerlijk! Verder is die lekker creamy en brengt die fijn en makkelijk aan. Perfect kleurtje ook voor de feestdagen deze maand!

Dan een lipgloss van Sleek in de kleur 441 Belle of the Ball. Ik moet zeggen dat ik geen fan ben van lipgloss, geef mij maar gewoon liever lipstick. Al vind ik het kleurtje van deze lipgloss wel heel mooi, een beetje oudroze. Toch wil ik 'm wel een kans geven!Er zitten twee samples bij van het merk Organix, een shampoo en conditioner sample van de hydrating macadamia oil lijn en een shampoo en conditioner sample van de renewing argan oil of morocco. Deze producten ga ik lekker testen en kijken of ze me goed bevallen of niet. Ook zat er een boekje bij met wat informatie en de verschillende producten. Omdat ik uitgedroogd en beschadigd haar heb ben ik wel benieuwd naar de thick & full biotin & collagen lijn!

Als laatste en meteen ook de leukste producten van de box zijn oog producten! Ik was heel benieuwd naar de mascara vanwege de vorm van het borsteltje. Het is de Scandal eyes 'Rockin' Curves mascara van Rimmel London. Ik heb 'm al getest en hij werkt best wel fijn voor mijn wimpers! Al moet ik wel een beetje wennen aan het borsteltje, deze is wel heel apart en groot.Als laatste drie oogschaduw producten, waarvan twee ook verassings items waren. De Miyo Single Eyeshadow in de kleur 26 Haze en een trio oogschaduw palette van Wet n Wild in de kleur Walking on Eggshells. De twee producten kreeg ik als verassing en vooral de trio van wet n wild ben ik zo blij mee, ik wilde deze al jaren! Dan de Sleek i-Divine Candy eyeshadow palette. Ik had nog geen felle kleuren in mijn stash en dit palette bevat mooie kleurrijke pasteltinten, maar ook een paar donkere kleuren. Dit is tevens ook mijn eerste Sleek palette en ik weet dat Sleek kwaliteit heel goed is! Deze drie items laat ik jullie uitgebreid zien in een ander artikel met swatches, dus die kan je nog verwachten!

Heb jij de box ook besteld, zo ja wat vindt jij van de inhoud?
13 opmerkingen:

 1. Het ziet er heel goed uit, erg mooie producten....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt wel geen geld voor zo'n mooi gevulde box. Jammer dat de webshop sluit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie inhoud zeg! Zitten mooie producten tussen X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een hele mooie box met goede producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten een hoop fijne producten bij! Jammer dat je niet naar dat event kon gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke producten! Dat palette van Wet 'n Wild staat al zolang op mijn wishlist, hij is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige inhoud, vooral de Sleek producten zijn gaaf!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooie inhoud! De lipstick van Miyo ziet er ook echt prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nice leuke box ziet er allemaal erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen