Kruidvat Shoplog + Favorieten ♥

Eergisteren ben ik eventjes de stad in gegaan om een paar dingetjes te kopen die ik nog wilde hebben bij de Kruidvat. Ik nam niet veel mee, alleen een foundation, eyeliner en een mascara. Toch wilde ik jullie deze items laten zien, omdat dit toch mijn favoriete producten zijn en ze echt iedereen kan aanraden! Kijk je mee?

Catrice Photo finish 18h liquid foundation €6,59
De photo finish foundation van Catrice is al jaren lang mijn favoriet. Toen deze opraakte een tijd geleden besloot ik om mijn andere foundations te gebruiken die nog ongebruikt in mijn stash lagen. Ik gebruikte o.a. een foundation van Max Factor, de CC cream van Action en een foundation van Vichy. Toch miste ik de dekking en de finish van deze foundation en besloot ik om deze weer te kopen. De dekking is perfect voor mij, net als de kleur en de finish van deze foundation is een dewy finish waar ik persoonlijk meer voor ga! In het begin heb ik deze foundation gehad in de kleur 020, maar deze heeft een roze ondertoon en mijn gezicht zag er dan raar uit. Daarna besloot ik om de kleur 010 te proberen en deze heeft een gele ondertoon, wat ik precies nodig heb. Echt een aanrader deze budget foundation!

Catrice Liquid liner 010 Dating Joe Black €3,59
De liquid liner van Catrice is jaren lang mijn favoriete eyeliner. Sinds ik deze eyeliner al heb gebruik ik geen eyeliner meer van een ander merk. Deze doet precies wat die moet doen, hij is heel zwart, blijft de hele dag goed zitten en brengt makkelijk aan, wat ook heel belangrijk is voor een eyeliner. Deze eyeliner heb je ook in het waterproof, die ook heel fijn werkt! Als je op zoek bent naar een goede budget eyeliner, dan raad ik je sowieso deze aan!

Essence Lash Princess volume mascara €3,39
Dan deze mascara van Essence, de Lash Princess volume mascara. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik 'm tegen zou komen in de schappen, want iedere keer wanneer ik deze mascara wel wilde kopen lag die niet in de schappen. Ik had er goede dingen over gehoord en toen ik 'm dit keer wel zag in de schappen nam ik 'm gelijk mee! Toen ik thuis kwam heb ik de mascara gelijk uitgetest en geprobeerd en jeetje, deze mascara is zo fijn! Hij separeert mijn wimpers zo makkelijk, geeft veel volume en mijn maakt wimpers diepzwart. Mijn andere mascara's heb ik aan de kant gelegd en voorlopig ga ik dus deze gebruiken! De Lash Princess volume mascara is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een hele goede budget mascara!


15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items! En wat dapper dat je de kerstdrukte bent doorstaan, hihi! :) Ik ben heel benieuwd naar de Catrice eyeliner en de Lash Princess Mascara, zien er allebei heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne producten, de eyeliner lijkt mij erg goed! Van de Lash Princess Mascara ben ik ook helemaal weg ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items! ik ben erg benieuwd naar de mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke producten. de foundation wil ik graag proberen, maar ik ben niet zo van eyeliner. maar de mascara heb ik ook maar ik vind hem wat klonterig, jammer! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die mascara staat nog steeds op mijn verlanglijstje! Hij lijkt me zo fijn! Die eyeliner lijkt me ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De mascara ligt ook klaar in mijn bakje om te testen en te reviewen,,,,ondertussen ben ik er ook bets erg nieuwsgierig naar geworden...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie producten! De mascara wil ik ook nog eens gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie producten. Ik baal echt dat de photo finish foundation van Catrice binnenkort uit het assortiment gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuke producten, ze lijken me erg fijn allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die mascara lijkt me erg fijn! WIl deze ook nog misschien kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie producten heb je aangeschaft. Leuk ook die mini reviews erbij! :) Ik ben nu zelf heel benieuwd naar de mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind die mascara ook zo fijn! Mooie producten heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De eyeliner van catrice vind ik ook ideaal! Ik gebruik nu de Nude Illusion van Catrice omdat ik liever een matte finish heb, ook echt een favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen