IKEA Wishlist & Home Inspiration

Hi beauties! Vandaag een artikel voor jullie met wat huis inspiratie, want de laatste keer dat ik wat inspiratie met jullie deelde is alweer veel te lang geleden. Ook deel ik jullie mijn Ikea wishlist van dit moment, want ik heb heel leuk nieuws! Afgelopen vrijdag heb ik namelijk een brief ontvangen van de woningbouw vereniging dat ik een huisje aangeboden heb gekregen! Het gaat om een loting woning die mijn vriend en (vooral ik) heel graag willen en momenteel sta ik op nummer drie. Volgende week hebben we een groeps bezichtiging met de andere personen die op een en twee staan. Hopelijk krijgen mijn vriend en ik het huisje! Kijk mee naar de inspiratie foto's en mijn Ikea wishlist!


Ik begin als eerste met de wishlist, de meeste dingen die ik ook nodig heb is voor de slaapkamer. Ik wil de kamer zo wit mogelijk hebben, dit geeft ook rust voor mij. Vandaar dat bijna alle items voor de slaapkamer wit zijn. Ons huidige bed is van hout en best wel aan vervanging toe. Ik vind het bed hierboven heel leuk en mooi passen bij de stijl die ik in de slaapkamer wil inrichten. De hanger die je ziet wil ik ophangen aan de deur van de slaapkamer en hieraan wil ik dan al mijn clutches en kleine tasjes aan hangen, dit zal er ook nog eens leuk uitzien! Het tapijt die je trouwens ziet is echt een eye-catcher, ik werd meteen verliefd op de print en de kleur combinatie. Deze zal er zeker wel uitspringen in een rustige kamer!

Ik vind het heerlijk om huis inspiratie op te doen, zo krijg ik leuke ideeën voor een inrichting of voor een DIY-project. Zo heb ik de afgelopen tijd heel wat leuke afbeeldingen opgeslagen die mij erg inspireren en die ik graag met jullie wil delen. Hopelijk inspireert het jullie ook!
15 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtige inspiratie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's. Inderdaad super inspirerend! Ik hoop dat jullie het huisje krijgen. Duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ikea heeft zulke leuke dingen! Toffe post. Ik hoop dat jullie het huisje krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie wat een mooie foto's. Ziet er heel erg gezellig en warm uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie inspiratie foto's. Ikea blijft gewoon een fijn adres om te shoppen voor thuis. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik hou van dit soort foto's! Mooie inspiratie :) Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's en leuke stijl heb je zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. supermooi!! Die kamer met die Apple en die bank met lekkere warme dekens zou ik wel willen hebben in mijn huisje! Heerlijk met die lichtjes enzo. Doet zo lekker knus aan ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige inspiratie! Dat strakke vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen