Essence Long Lasting Lipstick 'I Am Yours!'

Jullie weten het inmiddels wel, ik ben gek op lipstick. Als ik een make-up product zou zijn, dan is het zeker wel een mooie lipstick! Zelfs mijn vriend zegt dat ik al veel lipsticks heb als ik er weer eentje wil kopen, maar dat kleurtje had ik nog niet haha! Vandaag laat ik een mooi product aan jullie zien, de Long Lasting Lipstick van Essence in de kleur 16 'I Am Yours!'. Eerder liet ik ook meerdere kleurtjes zien van deze lijn, namelijk de lipsticks in Wear Berries & Natural Beauty. Kijk je mee?
De verpakking van de lipstick is heel simpel en zwart met een rand in het midden met het kleurtje van de lipstick. Op de onderkant van de lipstick staat het nummertje en de naam van de lipstick en op de bovenkant de letter E van Essence. De verpakking vind ik ook mooi luxe ogen, zeker niet goedkoop!

Ik heb al een paar favoriete kleurtjes van deze lipstick lijn, maar vandaag laat ik nog een nieuwe favoriet zien. Deze lipstick is in de kleur 16 I Am Yours! Dit kleurtje lijkt ook wel een beetje op 'Natural Beauty', maar deze is toch toch iets donkerder.Dit is dan de kleur van de lipstick, heel mooi vindt je niet? Deze lipstick viel me eigenlijk niet echt op, tot me zusje zei dat ik dit kleurtje eens zou moeten proberen. Ik ging het testen en keek of het leuk stond en dat was wel zo. Voor mijn lippen is de kleur een my lips but better kleurtje, maar dan iets donkerder. Tot nu toe heb ik de lipstick een paar keer gedragen en hij bevalt me heel goed! De lipstick blijft ook nog eens goed zitten, wat ik wel belangrijk vind en zoek in een lipstick. De lipstick is een mooie toevoeging aan me lipstick-stash!

De Long Lasting Lipsticks van Essence zijn verkijgbaar bij de Kruidvat voor maar €2,39 per stuk.

Welke lipstick draag jij het liefst op dit moment?


22 opmerkingen:

 1. ohhh wat een mooie warme tint....zelf draag ik graag roze tinten, maar ik moet toch eens in een andere hoek gaan kijken op het gebied van kleuren, denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Roze tinten zijn ook erg mooi ben daar ook wel fan van, proberen kan geen kwaad toch?! :)

   Verwijderen
 2. Prachtige tint, echt perfect voor de aankomende feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie kleur! Mooie/duidelijke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoor heel veel goede verhalen over deze lipsticks, en ook deze is weer prachtig. Ik ga er zelf ook eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur! Ik ben dol op de lipsticks van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, wat een mooie kleur! En dat voor die prijs!
  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur en mooie scherpe foto's!
  Ik draag bijna iedere dag Love Me of Natural Beauty van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Natural Beauty draag ik de laatste tijd ook wel bijna iedere dag. Heel mooi standaard kleurtje!

   Verwijderen
 8. Pretty! Deze lipsticks zijn zoo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze ook, maar eigenlijk draag ik hem niet zo vaak omdat ik hem net wat te opvallend vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleur! Die wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh die is mooi zeg, echt een bijzondere kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleur! ♥ Ik heb zelf 2 lipsticks van Essence genaamd Cotton Candy en Colour Crush maar die zijn allebei helaas uit het assortiment :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cotton Candy heb ik ook, mooi is die he? Helaas wel ja wilde colour crush ook nog, maar was overal uitverkocht!

   Verwijderen
 13. Wauw, wat is dit een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit kleurtje vind ik zo mooi! Niet de standaard kleur, heel erg tof!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. echt een mooi kleurtje, ik koop steeds vaker dit soort kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen