Unboxing & Review || Ritzo Cosmetics

Hello beauties, vandaag heb ik een unboxing voor jullie van het merk Ritzo Cosmetics. Ik kende dit merk zelf nog niet, maar ik denk dat jullie vast wel iets over dit merk hebben gehoord van andere bloggers! Natuurlijk sta ik open voor alles om het uit te proberen en het uit te testen. Deze producten heb ik ook lekker uitgebreid getest en ik kan je nu al zeggen dat ik heel tevreden ben! Ik heb het pakketje een tijdje geleden ontvangen en vandaag laat ik aan jullie zien wat er in de inhoud zit en wat ik ervan vind, kijk je mee?
De producten van Ritzo waren aangekomen in een doos met daarin een leuk, zwart tasje met het merk  logo erop, hier zaten ook de producten erin. In de binnenkant van het tasje zie ik dit staan en ik kan me hier helemaal bij aansluiten;
"LOOK GOOD, SMELL GOOD, BE AMAZING"

Misschien denk je wel huh Ritzo? Of ken je het merk wel helemaal niet, geen probleem ik vertel je wat over dit leuke merk!

OVER RITZO COSMETICS
Ritzo is een nieuwe Nederlandse luxe beauty merk door en voor meiden wat is uitgebracht op Valentijnsdag 2014. Wel leuk om te weten, de naam Ritzo is van het hotel The Ritz, wat bekend is van Chanel in Parijs. Ritzo heeft producten voor de jonge huid, voor je haren en producten voor je lichaam. Ik was ook vooral benieuwd naar de producten voor het gezicht, want op mijn 19-jarige leeftijd heb ik helaas ook wel eens last van onzuiverheden en puistjes. 

Het unieke aan Ritzo Cosmetics is dat de hele lijn dezelfde geur heeft. De meiden van dit merk hebben zich laten inspireren door hun favoriete geurtjes. De producten hebben een aantrekkelijke geur met o.a. orangeflower, musk, jasmijn en amber. Verder gebruikt Ritzo natuurlijke ingrediënten, zoals; macademia olie, jojobapit olie, druivenpit olie, shea butter en fijne bamboe. Ook fijn om te weten is dat het merk vrij is van parabenen en andere agressieve stoffen. Ideaal dus voor de meiden met een gevoelige huid.

Wat ook heel belangrijk is om te weten is dat alle producten en de ingrediënten niet op dieren wordt getest, pluspunt Ritzo! 

Laten we kijken naar de producten die ik heb mogen ontvangen om voor jullie en mezelf uit te testen!


Dit zijn dan de producten die ik jullie vandaag laat zien, van links naar rechts:

- Sensation Cleanser €9,95 gel-to-milk, all skin type
- Night Cream rebalancing cream, sensitive skin
- Sensation Cleansing Milk moisturizing, all skin type
- Day Cream moisturizing, sensitive skin
- Sensation Shower Scrub Cream soft sensation, hydration

Laten we het eerst hebben over de verpakking, deze is heel simpel, strak en oogt in mijn ogen niet goedkoop en best wel luxe! Ook staat het logo van Ritzo erop en de tekst van het product zelf. Op de achterkant staat een korte beschrijving wat het is en de ingrediënten van het product staan erop. 

De geuren van deze producten zijn ook hetzelfde, wat ik al eerder zei. De geur kan heel persoonlijk zijn voor iedereen, misschien vindt je het niet lekker, terwijl de ander het wel lekker zou vinden. Persoonlijk vind ik de geur op zich best wel lekker ruiken! Heel fris en niet te overheersend.
De cleanser heeft een substantie die ik nog nooit eerder had gezien, heel apart eigenlijk! Het is een gelly substantie wat verandert bij het uitsmeren in een zachte melk. De cleanser brengt gemakkelijk aan en maakt mijn huid schoon en weer zacht. Ik gebruik het elke ochtend op mijn gezicht en hals als ik wakker word en elke avond wanneer ik mijn make-up er af haal. 

De cleanser vind ik een heel fijn product om mijn gezicht mee schoon te maken en een oppepper te geven. Hij droogt mijn gezicht niet uit, wat ik wel eens heb gehad met cleansers van andere merken. Hij maakt mijn gezicht zacht wat waarschijnlijk ligt aan de macademia olie wat in de cleanser zit. Mijn huid voelt schoon en verzorgd aan. Wat me opviel is dat de cleanser ook niet echt schuimt, dit staat ook op de achterkant trouwens. Dit vind ik echt een hele fijne cleanser om elke dag te gebruiken!
Deze cleansing milk belooft je make-up te verwijderen en je huid te hydrateren. Hij komt de beloftes goed na! Ik heb de milk op mijn gezicht en hals gemasseerd en het daarna met een wattenschijfje eraf gehaald. Ook voelt mijn huid lekker en gehydrateerd aan na het gebruiken van deze milk. 
Zoals je kan zien is de substantie van de milk niet te dik en best wel vloeibaar, dit vind ik persoonlijk veel fijner werken dan met een dikke crème. Ook vind ik de dosering heel handig, het product komt uit een pompje wat ook nog eens hygiënisch werkt!

 Ik vind dit echt een fijn product. Ik heb mijn oude cleansing milk vervangen voor deze doordat die me zo goed is bevallen en veel fijner werkt als mijn huidige milk! 
Links zie je de dagcrème en rechts de nachtcrème.

Stel je bent van plan om een paar producten uit te proberen van Ritzo en je weet niet voor welk product je wil gaan, dan zou ik zeker de dag- en nacht crème uit proberen! 

De dagcrème belooft de huid te verzachten, zuiveren en een matte finish te geven. Of die nou echt een matte finish geeft is bij mij niet het geval, ik heb wel betere dagcrème's gehad (bijvoorbeeld die van Essence) die wel matteren. De substantie van de dagcrème is niet te dik of te dun, eigenlijk precies goed en smeert heel fijn op mijn gezicht. Wat ook heel prettig is dat het product snel intrekt!

 De dagcrème is een heel lekker product waar niks op aan te merken is. Mijn huid voelt heerlijk zacht en gehydrateerd, wat ik heel belangrijk vind bij een dagcrème. Ook zit er spf15 in, zo heb je toch wat bescherming. Ik gebruik altijd een dagcrème voordat ik make-up, foundation ed. aanbreng, dit gaat met deze crème ook prima en vormt een fijne basis.
---
Je gezicht insmeren met nachtcrème voor het slapen gaan vind ik echt heel erg belangrijk. 's Nachts maakt je huid namelijk nieuwe huidcellen aan en dat is ook de reden waarom je eigenlijk nooit met make-up op zou moeten slapen! Deze nachtcrème is denk ik wel mijn favoriet uit al deze producten! 

Al met al een heerlijke nachtcrème die ik in mijn verzorgingsroutine blijf gebruiken. Me huid voelt heel lekker zacht en gehydrateerd aan. Ik breng de crème aan voordat ik ga slapen en de volgende ochtend is mijn huid nog heerlijk zacht, echt een aanrader deze nachtcrème! 
De shower scrub cream belooft dode huidcellen te verwijderen en een gezonde, glanzende en gladde huid te krijgen. De substantie is een combinatie van een cream en een scrub zoals je op de foto's ook kan zien. Ik vindt het altijd wel lekker om een paar keer in de week mijn gezicht en huid te scrubben, dit zorgt er gelijk voor dat de dode huidcellen weggaan en en je een glad huidje krijgt. Een prima scrub!

Dat waren dan alle producten die ik de afgelopen tijd heb getest en die ik graag aan jullie wilden laten zien. Ik ben zelf best wel enthousiast over de producten van dit merk en vooral over de nacht crème die ik trouwens iedereen kan aanraden! Als die opgaat ben ik van plan om 'm te bestellen, dat is wat ik al zeker weet! De producten van Ritzo Cosmetics zijn prima producten die gewoon fijn werken. Het enige nadeel die ik kan bedenken is de prijs. Veel meiden kunnen het duur vinden en de anderen geven graag wat meer geld uit aan huidverzorging, dat ligt natuurlijk aan je budget! 

De producten van Ritzo Cosmetics kan je gewoon bestellen in hun webshop www.ritzocosmetics.com.

Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad en laat me weten wat jullie ervaringen zijn met dit merk!


25 opmerkingen:

 1. Wauw ze zien eruit als erg mooie producten!
  Liefs,
  anniekkx.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er goed uit! Toevallig ben ik nog opzoek naar een goede oogmake- up remover.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er goed uit. Ik heb nog een oog make-up remover liggen, maar als hij leeg is dan ga ik zeker even kijken bij ritzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende dit merk nog niet, maar het klink op zich wel allemaal best goed en het is ook betaalbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende dit merk nog niet, maar klinkt alvast super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik de merk ook niet, maar looks good, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit merk ken ik niet maar de nacht crème lijkt iets voor mij :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb al van dit merk gehoord.
  Ze hebben erg fijne producten, met een chique verpakking. (vind ik)

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoor de laatste tijd veel van dit merk! Zou er graag eens wat van willen proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Ik heb zelf ook een pakketje ontvangen en de producten zijn inderdaad fijn :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind de producten van Ritzo Cosmetics echt super fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijn uitgebreid artikel! Thanks :-) Ik ken het merk van naam, maar heb er nog nooit iets van gehad. Het klinkt veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke unboxing! Lijken mij heerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hoor erg veel de laatste tijd over de producten van Ritzo! Nu ben ik zelf ook wel heel nieuwsgierig geworden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat klinkt als een fijn merk! Ik ga een kijkje nemen :) Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Alles klinkt echt heel erg fijn! De scrub en de dagcreme lijken mij heel vaak, want die gebruik ik ook vaak!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog nooit van dit merk gehoord maar het ziet er goed uit :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er goed uit! Maar voorlopig heb ik genoeg producten die ik eerst maar eens op moet maken... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ken dit merk niet, het heeft wel een luxe uitstraling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hier heb ik al veel over gelezen. Het lijkt me echt een fijn merk en de verpakking ziet er echt geweldig uit!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen