Unboxing & Review || Buyincoins.com Bestelling

Hi beauties, laatst liet ik jullie mijn buyincoins.com bestelling zien en hij is een paar dagen geleden aangekomen en vandaag laat ik de producten aan jullie zien! Ik ben zo blij met de items die ik had besteld, kijk je mee?Ik zal je eerlijk zeggen, dit is de eerste keer dat ik ooit iets heb besteld in het buitenland. Ik had ook twijfels of mijn bestelling wel zou aankomen, omdat het helemaal uit China moet komen. Gelukkig is alles goed verlopen en heb ik de bestelling binnen gekregen na een paar weken. Op mijn account op Buyincoins stuurden ze me een foto waarop het pakje te zien was. Dit was voor mij wel een bevestiging en begon ik het allemaal te vertrouwen. 

Zoals je ziet is het pakje aangekomen in dit zakje, hier in zaten de items die ik had besteld beschermd met bubbeltjes plastic. De items zijn gelukkig ook niet beschadigd - waar ik wel bang voor was - dus dat is goed gegaan! Ik zal je laten zien wat ik heb besteld, twee items. Een kwast en een oogschaduw palette.

Ik koos voor twee items doordat ik het meest nieuwsgierige was naar deze producten en de webshop wou uitproberen hoe het was. Ik ben heel tevreden en ben van plan om binnenkort weer een bestelling te plaatsen, want ik heb meerdere items op het oog! De bedragen die ik erbij noem zijn omgerekend van dollar naar euro's.Ik was zo nieuwsgierig naar deze kwast, het lijkt op een dupe van de Real Techniques kwasten. Ik weet niet hoe zacht de haartjes van de RT kwasten zijn, maar jeetje deze kwast is zo fijn! De haartjes zijn zijdezacht en ik wil 'm gebruiken voor concealer onder mijn ogen aan te brengen als highlight. Als je op zoek bent naar fijne kwasten raad ik je sowieso deze aan, voor dat budget prijsje is die echt super!

Dan dit oogschaduw palette waar ik ook zo nieuwsgierig naar was. Ik kon dit palette nergens vinden op het internet met swatches of een review en vroeg me ook af of het pigment wel wat zou zijn. Bij het swatchen was ik aardig onder de indruk! Mooie kleurtjes die je zowel overdag als avond kan gebruiken. De meeste kleuren zijn mat en een paar kleuren hebben een beetje shimmer. 

Het leukste aan dit palette is de prijs, voor nog geen €5 heb je 15 mooie kleurtjes oogschaduw! Ik kan niet wachten om met dit palette te spelen en mooie ooglooks mee te maken.

Eerste rij van links naar rechts.
Tweede rij van links naar rechts.
Derde rij van links naar rechts.

In totaal betaalde ik nog geen €6,- voor beide producten + de verzendkosten zijn nog eens gratis!


Wat vindt jij van de producten? En wat zijn jouw ervaringen met Buyincoins, heb je er wel eens wat besteld?


26 opmerkingen:

 1. De kwast lijkt er idd heel erg op zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankoopjes! Hier ga je vast veel plezier aan beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het ziet er heel erg goed uit, ik denk dat je hier veel plezier aan gaat beleven....zelf heb ik nog nooit iets besteld met Buyincoins...ik ben altijd een beetje huiverig met het bestellen van producten uit het buitenland..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie aankopen ♥ klinkt goed voor maar €6,00 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat palette ziet er fijn uit zeg, goede pigmentatie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het palette ziet er wel heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw dat palette is echt mooi! Ik heb nog nooit iets besteld bij Buyincoins maar ik denk dat ik dat toch maar eens moet gaan doen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er nog nooit iets besteld, maar ik koop eigenlijk amper online spullen. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OMG wat lijken dit mij fijne producten, en helemaal niet duur! Ik ben alleen niet zo van online bestellen eigenlijk.. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit klinkt wel goed! Ik heb er wel eens zo'n Naked dupe palette besteld, maar die kwam helemaal kapot aan. Ik heb overigens echte Real Techniques kwasten, die zijn echt mega fijn! Bevallen me veel beter dan die tig dupes die ik heb gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijken me erg fijne producten, zien er goed uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi dat het zulke goede producten zijn voor zo'n prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De kleuren van het palette zijn zo mooi! Zijn ze nou allemaal mat? Dat zoek ik namelijk nog een mat oogschaduw palette! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wauw het palette is echt van verbazingwekkend goede kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. oeh, ik ben vooral benieuwd naar die kwast eigenlijk, die lijkt me superchill! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een koopjes zeg! Dat palette is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Geweldige aankopen! Ik ga die site ook eens uitchecken denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, wat een enorm mooi palette! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ken buyincoins nog helemaal niet, maar dat palette is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb daar nog nooit wat bestelt maar wauw, dat palette ziet er heel erg mooi uit! Ik snap wel dat je er blij mee bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb er nog nooit iets besteld, dat palette is trouwens echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gaaf dat je wat hebt besteld, leuke items hoor!

  BeantwoordenVerwijderen