Review || MUA 'Undressed' Eyeshadow Palette ♥

Eindelijk heb ik 'm dan, de 'Undressed' eyeshadow palette van Make up Academy! In de stad waar ik woon zijn er veel Kruidvat filialen, maar helaas geen MUA schap. Tot ik een tijdje terug op de website van Kruidvat.nl zat door te kijken en zag dat de paletten ook online te koop waren. Dit was ideaal voor mij! Helemaal toen er een 50% korting actie was op alle oogschaduw producten van dit merk. Ik heb 'm een week later opgehaald bij een Kruidvat filiaal nadat ik de bestelling had geplaatst en vandaag laat ik 'm aan jullie zien! Kijk je mee?


De verpakking van het palette is simpel, voelt wat stevig aan en is heel basic zwart. De deksel is doorzichtig, zodat je de kleuren makkelijk kunt zien. De verpakking ziet er niet heel luxe uit en oogt wel wat goedkoop, maar hè het gaat om de inhoud toch?


 De reden waarom ik dit palette wilde hebben is, omdat het een dupe is van de NAKED 1 palette van Urban Decay. Ik heb al zo veel tutorials van dit palette zien voorbijkomen, dat ik het palette steeds meer wou. Persoonlijk vind ik het bedrag van het Naked palette veel te hoog voor mijn doen, vandaar dat ik op zoek was naar een dupe! W7 heeft trouwens ook een dupe palette met de kleuren van het Naked 1 palette, deze heb ik zelf (nog) niet. De kleuren van beide paletten komen best wel met elkaar overeen vindt je niet?!

Makeup Academy heeft trouwens ook een dupe voor het Naked 2 palette, namelijk de Undressed me Too palette. Deze heb ik zelf niet gekocht, omdat ik al een dupe daarvoor heb in mijn stash, namelijk de In The Buff palette van W7.


Dit is dan de achterkant van het palette. De ingrediënten staan er op en de kleuren van het palette met een naam, wat ik persoonlijk heel leuk vind! Dit is o.a. ook heel handig voor tutorials of als je een mooie look hebt gemaakt en je wil dit ergens noteren en onthouden. 


In het palette wordt dit kwastje bijgeleverd, een spons applicator. Ik ben zelf geen fan van deze dingen, ik gebruik dan gewoon liever mijn eigen kwasten voor het beste resultaat. Toch is het wel handig om deze bij het palette erbij te hebben voor het geval je het palette meeneemt voor een weekendje weg.Er zijn in totaal twaalf kleuren. Variërend van shimmery kleuren tot een paar mooie matte tinten en lichte kleuren tot een paar donkere kleuren. Je kan er mooie naturel looks mee maken, maar je kan het ook wat heftiger maken voor bijvoorbeeld een avondje uit.Dan de swatches, dat ziet er heel goed uit vindt je niet?! De oogschaduws hebben hele goede pigmentatie en zijn fijn om mee te werken. Zoals je ziet bevatten de meeste kleuren shimmer en een paar zijn mat, waar ik persoonlijk wel van houd. Mooie kleurkeuze!

Dit palette kan ik iedereen aanraden en je hebt voor dat geld een mooie palette met goede kwaliteit! 

Het palette is verkrijgbaar in de Kruidvat filialen die een MUA-schap hebben en online verkrijgbaar op Kruidvat.nl + in de webshop van MUA zelf. Het palette kocht ik zelf voor €3, omdat er een actie was een tijdje geleden. Normaal kost deze €6!


27 opmerkingen:

 1. Gaaf palette! Ik heb een andere van MUA met alleen maar matte kleuren en die is nog best moeilijk te combineren..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt een pareltje om te zien, ...heel mooi Ik ben er zelf ook heel erg blij mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit palette ook. Ik vind hem super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig, ik wilde net zeggen dat deze lijkt op de naked pallete. Een heerlijke pallete.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is de mua palette toch mooi, echt mooie swatches ook! :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren, leuk nude paletje voor weinig geld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw, wat een prachtig palette is dit! Fijne zondag! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een prachtig palette. Ik heb afgelopen weekend het W7 lightly toasted palette binnen gekregen, daar ben ik ook ontzettend benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een prachtige kleuren allemaal! En dat voor die prijs.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is een heel mooi palettje he! Ik heb het zelf ook enik gebruik het echt elke week! Geweldig product voor zo'n prijs

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi palette! Super fijn prijsje ook XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is echt een fantastisch palette. Wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh leuk dat je hem voor 3 euro kon kopen! Helemaal geweldig! Ik ben dol op dit palet. Ik heb zelf Naked ook, maar deze pak ik er net zo vaak bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er heel goed uit dit is een palette die ik zelf nog heel graag zou willen hebben x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw hele mooie kleuren! MUA producten staan ook nog steeds op mijn lijstje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel mooi! En inderdaad: Het gaat om de producten, niet om de verpakking. (Al is dat wel leuk als het er fraai uit ziet)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw ziet er heel erg mooi uit :) Misschien wil ik deze wil ipv de nieuwe w7 toastend of toasted. Vergeet steeds de naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hij is zo mooi! Mijn favoriete kleur is Hazel!
  Liefs,
  Val

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind het er ook wel heel erg mooi uit zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel mooi palette en fijne review! Ik denk dat ik deze ook maar eens ga aanschaffen! xx

  BeantwoordenVerwijderen