Quick Budgettip || Action Wattenschijfjes- en staafjes houder ♥


Ik heb (misschien wel) een welbekende budget tip voor jullie! De Action liefhebbers onder ons hebben deze houders denk ik wel, of misschien ook niet. Ik wilde deze budget wattenschijfjes- en staafjeshouder graag met jullie delen! 

Ik heb deze al een tijdje in de badkamer staan en ik ben er echt blij mee, want voordat ik deze houders had slingerden de pakjes wattenschijfjes door mijn badkamer en zaten de wattenstaafjes heel saai in het bakje waar ze normaal gesproken in zitten. Toen ik deze houders bij de Action zag twijfelde ik geen moment en besloot ook om ze gelijk mee te nemen. Sindsdien is het in de badkamer ook een stuk netter en daar houd ik wel van.

Dus, als jij ze tegenkomt neem ze zeker mee, want het zijn hele fijne houders en ze zijn doorzichtig! Zo kun je het product ook zien en ze zijn makkelijk bij te vullen, d.m.v het dekseltje bovenop er af te halen. De houders zijn verkrijgbaar bij de Action voor een budget vriendelijk prijsje!

De wattenstaafjes houder kost €0,99 en de wattenschijfjes houder kost €1,39.

Had jij deze houders al en hoe bewaar jij je watten staafjes- en schijfjes?

14 opmerkingen:

 1. Heel leuk, ik heb heb twee soortgelijke potjes van de Hema. Ik vind ze heel handig en ze staan ook nog eens mooi in de badkamer!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ideaaal! Soms liggen al die wattenstaafjes door elkaar op de grond. Dit is voor mij de oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die watjeshouder heb ik ook, erg handig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vergeet deze elke keer mee te nemen...wat ben ik toch een sufferdje op dat gebied!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, wat is dit ontzettend handig! Echt iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ben ik ook al tegengekomen, het is dat ik er geen plaats voor heb maar het ziet er wel erg mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh kijk precies dit! Dit had ik nodig! Eindelijk een artikel over deze houders. Ik was benieuwd of het iemand zou bevallen! Nu ga ik ze ook aanschaffen! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaa, die heb ik ook! Superhandig vind ik ze. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hello! Nice blog!
  Follow me and I will follow back)

  Follow this blog please! My Blog: violaceous_flavor
  Write me if you follow me)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Handig! Ik heb mijn watjes en wattenstaafjes in een lade liggen, zodat het niet zo in het zicht staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze lijken me echt handig!

  BeantwoordenVerwijderen