Mini Shoplog || Big bazar, Kruidvat & Action


Hi beauties, gisteren ben ik eventjes de stad in gegaan en ben langs de Action, Big Bazar en Kruidvat geweest. Ik sla deze winkels bijna nooit over en neem er altijd wel iets van mee. Ik heb niet heel veel gekocht, maar toch nog een paar dingetjes die ik nog wilde hebben. Kijk je mee?Ik was nog op zoek naar een leuke opberg manier voor mijn statement kettingen en andere sieraden, mijn oog viel op deze witte sieradenhouder. Ik had deze al eerder zien liggen, maar ik twijfelde steeds. Nu heb ik 'm toch maar meegenomen en achteraf ben ik toch wel blij! Het ziet er leuk uit en ook veel overzichtelijker. Ook kan je op de bodem van het rekje bijvoorbeeld wat ringen en armbandjes neerleggen. Het rekje was niet duur, ik geloof iets van €1,50.

Verder kwam ik deze glazen pot tegen met Rice erop en nog wat tekst. Ik berg mijn rijst op in bakjes en was op zoek naar een glazen pot waar ik het in kon doen. Dit vind ik er ook veel leuker uitzien! De prijs hiervan weet ik helaas niet, maar het was in ieder geval wel onder de €2,- Ik zag ook nog een andere pot met Pasta erop, ik twijfelde of ik 'm wilde meenemen, maar de volgende keer dat ik bij de Action ben neem ik 'm zeker mee!

Daarna ging ik naar de Bigbazar, ik had nog kleine gebak vorkjes nodig en deze zagen er wel goed uit, ze waren rond de €1,- en daar heb je dan 6 vorkjes voor.

Om dingetjes in huis leuk te decoreren wilde ik nog wat decoratiestenen hebben en ik ben goed geslaagd. Deze waren rond de €1,- dus lekker budget. De bruine komen van de Big Bazar en de witte steentjes komen van de Action.

Ik wilde nog een bodybutter hebben met kokosnoot geur, ben hier namelijk echt gek op en deze kwam ik tegen bij de Action. Hij ruikt echt heerlijk! Bij de Kruidvat kocht ik deze deodorant die heel lekker ruikt en toen ik bij de kassa wilde afrekenen zag ik deze volume mousse voor maar €1,- liggen, dus deze ging ook mee. Ik heb echt een zwak voor lage prijsjes, vooral bij de Kruidvat waar ik altijd heen ga hebben ze bij de kassa allerlei producten en make-up voor een laag prijsje liggen!

Heb jij nog wat leuks gekocht?


13 opmerkingen:

 1. Leuk sieradenhanger! Die lijkt mij ook erg handig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke items allemaal, vind die rijst bewaarpot het leukst! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes! Dat juwelenrekje is echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt leuke dingen gescoord! Vooral het ophangrekje voor je kettingen vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice stuff! De rijst pot is ook leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankoopjes! Vooral het sieradenrekje vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo een sieradenrekje is erg handig. Mooie statement kettingen heb je! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuke aankopen gedaan! Ik heb zelf gister alvast kerstkaartjes gekocht, haha!
  Liefs,
  anniekkx.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankoopjes! Ik heb laatst een heerlijke geurkaars bij Action gekocht. Hier ben ik ontzettend blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen