Essence Long Lasting Lipstick 'Wear Berries'


Ik kan maar geen genoeg krijgen van de long lasting lijn lipsticks van Essence, er komt een lichte verslaving aan vrees ik! Laatst liet ik al een mooie nude kleurtje zien, de my lips but better kleurtje. Zo'n kleurtje mag namelijk echt niet ontbreken in je lipstick collectie! Wat ook dit najaar echt niet mag ontbreken in je lipstick stash is een mooie herfst kleurtje, ik laat jullie vandaag een lipstick zien waar ik helemaal fan van ben geworden! Kijk je mee?De verpakking van de lipstick vind ik op zich heel mooi. Het is een simpele zwarte huls met een rand in het midden met het kleurtje van de lipstick. De verpakking vind ik ook zeker niet goedkoop ogen! Op de onderkant staat het nummertje en de naam van de lipstick en aan de bovenkant de letter E van Essence, heel leuk!


De kleur die ik jullie vandaag laat zien is 09 Wear Berries! Zoals ik in het begin van deze blog post ook al zei kan een herfst kleurtje echt niet ontbreken in het najaar en deze lipstick is daar perfect voor! 


Zo ziet de lipstick er dan uit. De letter E zit in de lipstick gedrukt, dit ziet er niet alleen leuk uit, maar ook heel luxe! 


Dit is dan de kleur, mooi vind je niet?! Het is een paarse kleur, maar toch niet te. Dit kleurtje is echt perfect voor de herfst en de winter. De lipstick is ook leuk om een keer uit te proberen als je twijfelt of een paars of donker kleurtje je wel zal staan. Ik twijfelde ook eerst over de kleur, maar na het proberen was ik om. Ik ben helemaal fan en draag de lipstick nu bijna dagelijks. Met mooie dekkende foundation, wat bronzer, winged liner en veel mascara. De lippen vallen dan meer op en dat mag ook wel met deze prachtige lipstick!

De Long Lasting lipsticks van Essence zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat voor maar€2,39 per stuk.

Welke lipsticks van Essence zijn jouw favoriet?26 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een onwijs mooi en snoepig kleurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt zo'n kleur waar ik naar op zoek was! Ik wil me meer en meer into paarse lipstick gaan begeven en dit is toch subtiel genoeg, top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze lipstick is daar echt perfect voor, ben benieuwd wat je ervan gaat vinden!

   Verwijderen
 3. de kleur is erg mooi en zeker erg geschikt voor deze tijd van het jaar....tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi! Ik wilde hem de vorige keer al kopen, maar toen twijfelde ik nog. Nu ben ik helemaal om, dankjewel hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon doen! Het zou zeker geen miskoop zijn het is echt een heel mooi kleurtje!

   Verwijderen
 5. Wear Berries is echt mijn all time favorite van Essence!
  Prachtige kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook en vind hem echt ontzettend fijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt mij zo een mooi kleurtje! Ben benieuwd hoe deze je staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig!! Ik vind deze lipsticks zo fijn! Ik heb er volgens mij 5 uit deze lijn en er gaan er meer volgen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleur! En wat een mooie foto's :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze lipstick heb ik ook en hij is echt prettyyyy he!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie lipstick! Echt een gave kleur XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is zeker een mooie kleur :) Heb deze ook alleen draag hem niet zo vaak eigenlijk best zonde x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleur zeg, ben benieuwd hoe hij jou staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze wil ik nog steeds proberen, maar telkens als ik in de kruidvat ben is ie uitverkocht. Leuke review en mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel jammer ja, misschien dat bij een andere filiaal kunt kijken? Dankjewel. heel leuk om te horen!

   Verwijderen
 15. Bijzondere kleur :D x Ben benieuwd hoe hij er op de lippen uitziet :) x

  BeantwoordenVerwijderen