Action & Kruidvat 1+1 gratis op Essence Shoplog

kruidvat, action, shoplog, blush, make-up, nepwimpers, geurkaars, how to make nude eyes, Essence
Hi beauties, ik heb weer een shoplog voor jullie! Ik zou eigenlijk een verbod moeten hebben haha, zo vaak kom ik nou bij de Kruidvat en de Action. Vorige week woensdag was er een leuke actie bij de Kruidvat, namelijk 1+1 gratis op alle Essence producten. Ik als grote Essence liefhebber heb daar natuurlijk gebruik van gemaakt! Kijk mee naar de producten die ik heb gekocht bij de Kruidvat en de Action.

KRUIDVAT


Dit is alles wat ik bij de Kruidvat heb gekocht. Ik wilde sowieso al een paar dingen hebben, een paar daarvan waren helaas uitverkocht, maar de meeste heb ik wel kunnen kopen. In totaal 8 producten van Essence. Van alle producten komt er een review online, dus hou mijn blog in de gaten daarvoor. Blijf trouwens op de hoogte door me te volgen op Bloglovin'!

De Stay all day long-lasting concealer heb ik in twee kleurtjes meegenomen. De lichte heb ik al een tijdje en die gebruik ik voor onder mijn ogen om het daar op te lichten. Deze beviel me zo goed dat ik daar nog eentje van heb gekocht en een wat donkere kleur om puistjes en vlekjes te camoufleren.

Ik was op zoek naar de Lash Princess mascara, maar deze was helaas op. Toch wilde ik een andere mascara uitproberen en besloot om de Get Big Lashes Volume Curl mascara mee te nemen. Het borsteltje zag er goed uit en wat ook fijn werkt voor mijn wimpers. Het geeft heel veel volume!

Ik ben fan van de lip liners van Essence. Ze zijn heel erg budget, namelijk maar €1,- per stuk! De Lipliner in 15 honey berry was me nog niet eerder opgevallen, deze is namelijk heel erg mooi! Ik denk dat die goed zal combineren met de Wear Berries long lasting lipstick, ook van Essence.

De deodorant die je ziet is in de geur Lotus en die heb ik laatst ontdekt. Ik vind 'm heel fijn en lekker ruiken dat ik er nog eentje van heb gekocht.

Ik ben de laatste tijd steeds meer bezig met mijn wenkbrauwen en heb nog geen fijn product gevonden voor mijn donkere wenkbrauwen. Ik besloot de Eyebrow stylist set in Brunette mee te nemen. Er zitten ook 3 wenkbrauwsjablonen bij wat ook heel handig is!

Als laatste dan de Sun club Bronzing Highlighter in Brunettes & Blondines. De twee blushes wilde ik al zo lang hebben, maar waren telkens uitverkocht. Ik had echt het geluk dat er maar 1 van beiden lag in de schappen. Die nam ik natuurlijk meteen mee. Over deze twee beauty's komt er nog een blogpost van!

Eindelijk had de Kruidvat bij mij in de stad de extra schappen van Essence & Catrice. Ik vind de How to make boxen van Essence heel leuk en ik heb mezelf echt ingehouden en heb de How to make NUDE EYES make-up box meegenomen, deze vond ik ook het mooiste van al die andere boxen!Ik was maar €11,52 kwijt met een totale actiekorting van €14,79. I ♥ you Kruidvat, wat maak je me toch weer blij! 

ACTION


Jammer genoeg kom ik de laatste tijd geen leuke dingen tegen bij de Action. Ik besloot na de Kruidvat toch maar eens langs te gaan bij de Action en heb toch nog een paar leuke dingetjes kunnen kopen. Als eerste viel mijn oog op deze mooie decoratie tray met spiegel. Je kan er kaarsen opleggen, je favoriete parfums, je everyday make-up en noem maar op! Ik ben van plan om 'm ook te gebruiken voor productfoto's! De prijs van deze tray was €1,99.


Ik merk dat ik de laatste tijd steeds vaker naar geurkaarsen grijp. Zo kwam ik deze geurkaars ook tegen die ook nog eens lekker ruikt. Altijd als mijn geurkaarsjes op zijn maak ik nog gebruik van dat glas, ik doe hier een waxinelichtje in en daar heb je dan een gratis waxinehoudertje! Deze was €1,15.


Ik had nog een paar nepwimpers nodig, want de nepwimpers die ik van de Kruidvat heb hebben net niet veel volume en dat is wat ik juist wel wil. Ik twijfelde iedere keer over deze wimpers van de Action, vandaar dat ik ze nu toch maar heb meegenomen om uit te proberen! Bij deze set zit ook een tube wimperlijm, maar die zou ik persoonlijk niet gebruiken. Deze blijft niet goed plakken vandaar dat ik de lijm meteen heb weggegooid. Als je van plan bent om deze te kopen en op te doen raad ik je wel aan om een andere lijm te kopen, volgens mij heeft Essence ook een goede wimperlijm! Dit setje kostte maar €0,89.

Hebben jullie gebruik gemaakt van de 1+1 gratis actie van Essence? Zo ja, wat heb jij allemaal gekocht?

26 opmerkingen:

 1. Ah ik wist niet dat er een actie was. Als ik het wist dan zou ik zeker langs zijn gegaan.ik ben erg benieuwd naar de nude eyes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice leuke items heb je gescoord. die wimpers zijn trouwens echt heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die concealer van Essence heb ik ook, hij bevalt me erg goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankoopjes! Ik ben wel heel benieuwd naar het oogkitje van Essence! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie items heb je gescored! Ben benieuwd naar het nude eyes palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het vergeten :-( Maar ja, misschien beter, want ik heb nog zoveel spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke producten, en wat veel korting zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt echt geweldig leuk geshopt! Het nude palette van Essence trekt al even mijn aandacht, ik ben erg benieuwd en ik kijk uitb aar een review!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige actie van Essence! Mogen ze hier in België ook eens organiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een hele leuk aankoopjes! Jammer genoeg had ik geen tijd om naar de Kruidvat te gaan! Ook leuke aankoopjes van de Action! Liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke dingetjes allemaal! Ben benieuwd hoe de nepwimpers zijn! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een heerlijke producten hebje gescoord bij Kruidvat.....echt leukl!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie producten heb je allemaal gekocht zeg! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie producten heb je gekocht! Wat scheelt dat uiteindelijk nog een hoop geld! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ben benieuwd naar al die Essence producten haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke producten kocht je! Ik ben benieuwd naar alle producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je hebt mooie items geshopt! Heel veel zijn hier helaas niet, stom klein schap!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow, 1 + 1 op make up is nooit verkeerd! Jammer dat ik de actie heb gemist!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke items heb je geshopt! Ik ben benieuwd naar jouw reviews :)

  BeantwoordenVerwijderen