5 Meest bekeken blog posts op Leopard Addict

Ik bekijk de statistieken van mijn blog weleens om te zien welke artikelen jullie nou eigenlijk leuk vinden en wat er veel wordt bekeken. Dit is ook heel handig voor mij, want zo zie ik wat jullie het leukst vinden om te zien en lezen en daar kan ik dan rekening mee houden! Vandaag deel ik jullie 5 meest bekeken en populaire artikelen van de laatste maand die op Leopard Addict zijn verschenen, kijk je mee?Op nummer 1 staat de Action & Kruidvat shoplog met swatches van de producten. Ik doe dit vaker met shoplogs, want zo zien jullie ook ongeveer hoe het product eruit ziet en of het wat is. Hierin liet ik jullie zien dat ik een leuk palette had gekocht van de Action en wat afgeprijsde make-up artikelen van Essence, waar ik nog steeds heel blij mee ben.


In deze blogpost liet ik jullie mijn lip producten zien die ik van Essence heb, die inmiddels een stuk meer is geworden! Ik heb namelijk meer van de long lasting lipsticks erbij gekocht in diverse kleurtjes, deze zien jullie binnenkort verschijnen op Leopard Addict. 


Over Essence lipstick gesproken! In het artikel van de lip producten stash van Essence vroeg ik jullie welke kleurtjes mooi waren van deze lipstick lijn. Ik nam een my lips but better kleurtje mee in de kleur Natural Beauty en inmiddels is dit een favoriete every day lipstick van mij geworden!


In dit artikel liet ik jullie mijn twee Essence blushes zien met swatches. Twee prachtige blushes die ik met veel plezier gebruik, vooral de lichtroze is een everyday kleurtje! De linker blush is wat feller, vandaar dat ik die meestal skip ik  bewaar 'm namelijk voor de zomer! 


Als laatste het artikel waar in ik je laat zien welke musthaves handig zijn voor in je tas, namelijk een pak reinigingsdoekjes, concealer en ofcourse lippenbalsem. 

Welk artikel is jouw favoriet?

13 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien wat je populaire blogpost zijn! Ik vind shoplogs altijd leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook altijd leuk om mijn statistieken te bekijken! Shoplogs zijn altijd heel populair inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het leuk om je Essence stash te zien, dus ik zeg 2!
  Ik ben overigens ook dol op shoplogs, vooral Primark en Action :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je zo'n overzichtje maakt! Ik ga eens de posts bekijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzichtje. Ik vond alle artikelen erg leuk, maar ik ben vooral onder de indruk van de Essence blushes. Wat zijn ze goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu dat ik dit zie wil ik ook naar de kruidvat en heel veel make up kopen hahah
  http://forgirlsisfashionimportant.weebly.com

  Liefs Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om zo je populaire posts te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om ze even samen te zetten! Ik gebruik zelf Natural Beauty ook heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dit artikel zo breng je de andere artikelen toch weer even onder de aandacht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volgens mij ben jij een fan van het merk Essence? Leuk om te zien! Het is ook een heel fijn budgetmerk. Enkele weken geleden heb ik zo'n soortgelijk artikel geschreven, maar dan met 10 blogposts erin. Zo leuk om nog eens te laten zien aan je bezoekers. Maar, ook voor jezelf. Je kunt uit deze statistieken veel informatie halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat kan je wel merken ja, vooral van de lipsticks! X

   Verwijderen