What to Wear #14 || Leather & Leopard


Ik merk dat leren broeken de laatste tijd meer en meer gewaardeerd worden, en terecht! Ik persoonlijk ben al jaren fan van leren broeken en eigenlijk alles wat van (nep) leer is haha. Dit is ook weer zo'n item dat ik denk dat echt een musthave is voor in je kledingkast, je kan er namelijk alle kanten mee op! Je kan het stoer dragen bijvoorbeeld met wat bikerboots of heel vrouwelijk met hakken of een blazer. Ik ben fan van beide combinatie's en vandaag laat ik je zien hoe je een leren broek kunt combineren op een vrouwelijke manier! Deze outfit is geschikt voor een etentje, als je gaat stappen, voor een feestje etc. Ik heb trouwens meer outfits samengesteld, wil je deze zien klik dan HIER.


Om een leren broek wat vrouwelijker te combineren kan je ervoor kiezen om een blazer te dragen. Ik heb gekozen voor een nude beige blazer. Wat je eronder aan doet is een vrije keuze. je kan kiezen voor een witte/zwarte top of een top met een print of tekst. 

Beige en tijgerprint vind ik ook een hele mooie combo. Deze heels met tijgerprint maken de look wat vrouwelijk en het is ook een mooie combinatie met de leren broek.

De laatste tijd ben ik echt fan van kleine tassen met een (gouden) hanger die je zo over je schouder kan dragen. Deze Chanel bag vind ik er echt perfect bij passen! 

De make-up mag natuurlijk niet ontbreken, een roze lipstick zal er perfect bij passen met een mooie neutrale ooglookIk hoop dat je er wat aan hebt gehad en dat het je inspireert! Bekijk ook de vorige outfit:

22 opmerkingen:

 1. Dat oogschaduw palette! Wauwie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit en de make-up producten zijn ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie combinatie, ik ben nog op zoek naar een mooie nude blazer. :)
  Ik heb je trouwens getagd voor de 5 reasons why I smile tag! Als je het leuk vindt kun je hem invullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldige combinatie heb je bij elkaar gevonden, maar dat vond ik van de vorige combinatie ook...erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leren broeken staan leuk, mits goed gecombineerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel classy uit :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh waauw, erg mooie outfit heb je samengesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi! Zelf heb ik ook een leren broek en ben er gek op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel tof :) Zou ik zo kunnen dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb zelf nog geen leren broek, ik ben toch meer van de zwarte skinny jeans. Maar misschien moet ik maar eens gaan rondkijken voor een mooie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gave outfit heb je samengesteld! Ik ben ook gek op (nep)leer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke stijl, zou ik zelf ook dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gave combinatie! Ik houd er wel van :) als ik ooit leopard draag is het ook altijd een accent: schoenen of een riem bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een prachtige look heb je gemaakt <3 xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gave combinatie; chique, maar tegelijkertijd gewaagd! Ik ben natuurlijk helemaal fan van de heels. x

  BeantwoordenVerwijderen