What to wear #13 - All Black


Het is alweer een tijdje geleden dat ik met jullie een What to wear outfit heb gedeeld. Ik vond het weer eens tijd, dus ik heb het bovenstaande setje gemaakt als inspiratie voor jullie (en mezelf). Dit is een typische outfit die je kan dragen voor een avondje uit, stappen, misschien wel de kerst, oud&nieuw en de feestdagen! Als ik een avondje wat te vieren heb pak ik altijd standaard iets zwarts. Om het niet al te saai te maken combineer je er een leuke felle clutch bij die je eventueel ook combineert met de lipstick die je gaat dragen! Ik hoop dat dit jullie inspireert, wil je meer outfits zien die ik heb samengesteld? Klik dan HIER.


Ik heb nog steeds een zwarte peplum top op mijn verlanglijstje staan, ik weet dat deze van de h&m is en met de mouwtjes is het ook wat minder koud. Ik vind dat dit item heel vrouwelijk is, maar je kan het ook op een stoere manier dragen, bijvoorbeeld met een (boyfriend jeans), of in dit geval dus een legging(of tregging).

Als je voor een all black outfit gaat, zal ik sowieso kiezen voor mooie sieraden. De laatste tijd ben ik echt weer van de statement ketting en vindt dit wel leuk staan bij de outfit. De ketting is goud en heb daarom voor een gouden armbandje gekozen, die niet al te opvallend is, want dat is de ketting al.

Bij een all black outfit horen ook zwarte heels vindt ik, deze variant vind ik heel mooi en vrouwelijk!

Dan om wat meer kleur in de outfit te brengen heb ik gekozen voor een fel roze clutch met gouden koord. Dit past ook mooi bij de sieraden, want deze zijn ook goud. Ook de make-up mag natuurlijk niet ontbreken! Zoals een roze felle lipstick, deze combineert ook heel mooi met de roze clutch. Sowieso vindt ik een felle lipstick onmisbaar bij een avondje uit of feestdagen. Met een naturel oogschaduw doosje kan je je ogen mooi accentueren, je ogen moeten natuurlijk ook stralen!

Wat vindt jij van deze outfit?

XX

Bekijk de vorige outfit:11 opmerkingen:

 1. Dat heb je echt prachtig samengesteld! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer erg mooi bij elkaar gezocht! De knalroze clutch erbij vind ik supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind echt alles even leuk, maar ook echt alles is mijn smaak en zou ik ook voor kiezen....gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral de lipstick vind ik heel mooi. ^^ Leuk samengesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel erg goed uitgezocht! Ik zou het zo dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes vooral ben ik opzoek naar een goede dekkende roze lipstick maar dan wel wat budget, misschien aanrader? X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke collafes. De onderste is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen