Essence Silky Touch Blush ♥


De laatste tijd ben ik echt meer van de blush geworden. Ik pak een mooi kleurtje en wat highlighter en ik vindt het wel goed. Zo liet ik jullie laatst ook mijn blushes van de Action zien, die kan je HIER bekijken. Vandaag wil ik jullie graag mijn blushes laten zien van Essence. Ik ben fan en ik wil er meerdere kleuren van! Kijk je mee?


Van Essence heb ik twee kleurtjes blush in mijn stash liggen. Van links naar rechts:

10 ADORABLE - 60 LIFE'S A CHERRY

De prijs per blush is ook lekker budget, slechts €2,59!

Essence heeft nog meerdere kleurtjes in het assortiment, hier ben ik ook erg benieuwd naar geworden, dus wie weet komen deze binnenkort ook op mijn blog!

VERPAKKING

De verpakking van deze blush is eigenlijk heel simpel, niks om op aan te merken denk ik. Zo is het doosje ook doorzichtig aan de voorkant, je kan meteen het kleurtje zien en dat vindt ik altijd wel fijn. Op de achterkant staat de naam van de blush en wat verdere informatie, zoals de ingrediënten. Ik kan je zeggen dat ik de blush ook een paar keer heb laten vallen en ze waren gelukkig nog heel, dus dat vindt ik ook heel wat!

Laten we de kleuren een voor een bekijken met een swatch.

ESSENCE SILKY TOUCH BLUSH - 60 LIFE'S A CHERRY

Zoals je kan zien is deze blush best wel goed gepigmenteerd! Life's a cherry is een mooie framboos kleurtje. Ik heb 'm al een peer keer opgedaan en hij is voor mij best fel! Ik bracht hem daarom ook heel voorzichtig aan op mijn wangen, anders lijk je net op zo'n clown haha! Ik denk dat deze blush heel mooi zal staan bij meiden met een wat donkere huidskleur. 

ESSENCE SILKY TOUCH BLUSH - 10 ADORABLE

Ik denk dat deze blush wel een van mijn favoriete is. Adorable is een mooie lichtroze kleur die perfect is voor iedere dag. Je kan ook wel zien dat ik 'm best vaak heb gebruikt. Dit is trouwens ook zo'n blush die ik vaak draag als ik niet weet welke blush ik moet pakken. Dit kleurtje is echt een aanrader!


De blushes van Essence kan ik je zeker aanraden, zoals ik al eerder zei kosten ze maar €2,59 per stuk en ze zijn verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat.

Wat vindt jij van deze blushes?

XX

27 opmerkingen:

 1. Wat een mooie blushes. Ik vind vooral de donkere erg mooi! Echt een prachtig kleurtje voor de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zien eruit als mooie blushes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier ook een kleurtje van, ze werken inderdaad heel erg fijn he!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Vooral adorable spreekt me aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er zelf ook drie en ik vind ze echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb Adorable zelf ook en ik vind hem geweldig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ze zijn allebei erg mooi, mijn voorkeur gaat uit naar de eerste....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. VInd beide kleuren echt prachtig!
  Vooral die licht roze vind ik heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zien er heel erg mooi uit!

  Xoxo
  Www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie kleeurtjes al lijkt lifes a cherry mij net een beetje Te voor een blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie blushes! Het kleurtje Adorable vind ik prachtig :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke blushes! Ze zien er goed uit en heel goed gepigmenteerd :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie blushes ! Adorable heb ik al eens opgemaakt, zeker een favoriet dus. Die felle kleur lijkt mij mooi voor de zomer !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw die pigementatie! ze zijn echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Adoreble vind ik erg mooi! De andere kleur heb ik ook, kan best fel zijn indd.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goede pigmentatie! Ik vind het reliëf in de blushes er ook schattig uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen