Essence Long Lasting Lipstick 'Natural Beauty'

Laatst zagen jullie deze lipstick voorbij komen in de action & kruidvat shoplog, vandaag laat ik 'm aan jullie zien en vertel ik je wat ik ervan vindt! Ik had al een lichtere roze kleurtje van deze lijn die me heel goed bevalt en zo werd ik nieuwsgierig naar de andere kleurtjes. De lipstick die ik heb meegenomen is een mooie nude kleurtje deze heet Natural Beauty, meer een my lips but better kleurtje. Ik ben echt fan van deze lipstick! Kijk je mee?

ESSENCE LONG LASTING LIPSTICK - 07 NATURAL BEAUTY
De verpakking van de lipstick vind ik heel leuk, oogt niet goedkoop, is zwart en heeft een randje in het midden met de kleur van de lipstick. Verder staat er op de onderkant van de lipstick de naam van de kleur. Ik heb 'm in de kleur 07 Natural Beauty. Een mooie nude roze kleur met een koele ondertoon. Ik heb heel veel roze en rode lipsticks, maar een nude lipstick? Nee die ik had ik nog niet, tot nu dan. Dit kleurtje van Essence is bijna hetzelfde als mijn eigen lipkleur, maar toch even net iets rozer. Ik zeg je, ik heb de perfecte roze nude kleur gevonden! Ik draag meestal felle lipsticks, maar als ik daar geen zin in heb dan ga ik sowieso deze dragen. Het is echt een my lips but better kleurtje en ik kan hem iedereen aanraden! 

De Essence Long Lasting lipsticks kosten €2,39 per stuk en zijn te koop bij o.a. de Kruidvat.

29 opmerkingen:

 1. Echt een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn prijsje en een leuke kleur! De lipsticks van Essence vind ik erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze draag ik momenteel HEEL vaak, vrijwel dagelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op de lipsticks van Essence!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie zachte kleur <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze is zo prachtig! De mooiste Essence lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur volgens mij ken ik deze nog helemaal niet x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi kleurtje! ik heb vier lipsticks in deze collectie en ben van ze allemaal erg tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is echt mijn allerfavorietste budget lipstick. Zit altijd in mijn tas. Ik zou hem alleen niet als nude omschrijven, maar als 'your lips but better'....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooi! Ik hou van die subtiele kleurtjes, en helemaal voor zo'n prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is echt een mooie, lieve en zachte kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi!
  I nominated you for the Liebster Award. You can check the rules on my Blog: http://isasfash.blogspot.nl/2014/10/lifestyle-liebster-award.html?m=1

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik heb de lipstick ook en ik vind hem pretty! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik houd echt van jouw blog!
  Mooie lipstick kleur!
  Lekker budget betaalbaar en toch wel goede kwaliteit!
  Nog bedankt voor het reageren op mijn blogberichten ik waardeer het erg!

  -xxx- Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah wat leuk om te horen, dankjewel! Geen probleem :) X

   Verwijderen