Essence 'All About Nude' Eyeshadow Palette

Dit oogschaduw palette van Essence heb ik al een hele tijd in me stash liggen, alleen was 'm helemaal vergeten! Het is de 'All About Nude' oogschaduw palette. Daar lag die dan helemaal achterin in de lades helemaal ongebruikt. Best zonde eigenlijk, want het is echt een prachtig palette met mooie kleurtjes! Kijk je mee naar de review en swatches?


Essence heeft in totaal 5 'All about..' paletten in haar assortiment. Ik heb alleen de 'All About Nude' versie, de rest heb ik nog niet. Alhoewel ik de 'All about Chocolates' misschien ook wel wil kopen! De palletjes kosten per stuk €3,59, lekker betaalbaar en het pigmentatie is erg goed. Hieronder laat ik je zien welke paletten er zijn:


De verpakking van dit doosje voelt stevig aan en is doorzichtig, ik vindt dat altijd wel handig, want zo zie je meteen de kleurtjes. Het palette is verder compact en handig om mee op reis mee te nemen.

Wat zegt Essence over dit oogschaduw palette?

" All about... beautiful eyes: een fantastische look is gegarandeerd met de 5 nieuwe oogschaduw paletten met elk zes trendy kleuren. De zachte textuur van de oogschaduws bevatten glanzende, matte en metallic effecten - voor veel eindeloze looks. "

Wat mij als eerste opviel aan dit palette is dat de kleuren niet standaard 'nude' zijn, denk aan bruintinten enz. Dit palette bevat een mooie shimmery highlighter, een matte oudroze tint, een taupe kleur, een shimmery roze kleur, een bruine tint dat bijna naar het mat neigt maar heeft wel een beetje shimmer en een intense bordeaux rode kleur. Je kan er een mooie naturelle look mee maken en een wat heftigere look voor in de avond.

Hieronder zie je de kleurtjes van dichtbij. 


En dit zijn dan de swatches, dat ziet er goed uit toch? Ze zijn heel goed gepigmenteerd en er komt veel kleur vanaf. Dit oogschaduw doosje kan ik je zeker aanraden als je op zoek bent naar mooie kleurtjes met goede pigmentatie en hij is budget!

Wat vindt jij van dit oogschaduw palette, heb je de andere versies ook?

Het Essence All About Nude Eyeshadow palette is te koop voor €3,59 en verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.

XX15 opmerkingen:

 1. De kleurtjes zien er erg mooi uit! Goede pigmentatie voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb hem zelf ook en er zitten al diepe deuken in, I LOVE IT! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pigmentatie lijkt wel in orde! All about nudes en all about chocolate lijken me wel de leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt erg goed! Ik wil deze ook nog graag eens een keertje kopen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi palette, ik heb alleen al zo veel van dit soort tinten dat ik deze even laat liggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lijkt me een erg fijn palette, ook lekker budget! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een super leuk palette. Leuk dat de kleuren niet te voorspelbaar zijn. Deze en de chocolate staan hoog op mijn overvolle wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik het palette zelf wat minder vaak, maar nu ik dit zo terug zie wil ik hem direct weer gaan gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had er al heel veel van gehoord! Klikt wel erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie palette, ziet er erg goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zou ik wat mogen vragen? Ik heb ook een blog op blogger.nl Hoe krijg je boven aan je blog de categorieen zo naast elkaar, het ziet er zo leuk uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen