Buyincoins.com ♥ Bestelling

Na lang twijfelen heb ik het toch maar gedaan, ik heb namelijk voor het eerst een bestelling geplaatst op Buyincoins. Dit is een webshop met hele goedkope make-up producten, sieraden en nog meer en het mooiste is dat de verzendkosten gratis zijn! Ik heb niet veel besteld, omdat ik wilde kijken of het me wel beviel of niet, vandaar dat ik maar twee leuke producten heb uitgekozen. Ik heb me echt moeten inhouden, omdat ik heel veel leuke make-up producten zag. Kijk je mee?Toen ik dit palette zag voor maar een paar euro's wilde ik deze sowieso hebben, dus deze ging meteen het winkelmandje in. Dat is toch geen geld voor zo'n palette?! Ik vraag me wel af hoe de pigmentatie is, maar heb ook een beetje research gedaan zeg ik je en kwam dit palette tegen van de Ebay met swatches en dat zag er heel goed uit! Omgerekend van de dollar kost hij maar €3,88, super koopje! Ik ben naar deze palette het meest nieuwsgierige naar! 


Deze kwast lijkt heel erg op de Real techniques brushes, dit is dan volgens mij ook een dupe ervan. De kwast lijkt me heel fijn om een lichte concealer onder mijn ogen aan te brengen, voor een highlight effect. Ik denk dat hij ook fijn zal werken om bronzer mee aan te brengen, door dat puntje kom je makkelijk in de holtes van je wangen. Ik ben benieuwd hoe deze me gaat bevallen! 


Dit is dan wat ik heb besteld, niet veel zoals ik al zei, alleen twee producten om het uit te proberen. Als het me bevalt, wil ik zeker nog een keer bestellen. Het fijne is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Uiteraard volgt er een review van beide producten als ik ze binnen heb, hou de blog dus in de gaten!

Heb jij al ervaring met Buyincoins, zo ja wat vindt je van de producten en welke kan je aanraden?

XX


21 opmerkingen:

 1. Een vriendin van mij heeft de kwast, en ze vind hem geweldig werken! Ik ben benieuwd hoe de producten jou bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die palette ziet er mooi uit! Als je hem binnen hebt, maak je er dan een review over? Ben er erg benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes heb je besteld!
  Fijn dat je geen verzendingskosten hoefde te betalen!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne aankoopjes! Ik heb er zelf nog nooit iets besteld

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke bestelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. BuyinCoins kun je super leuke dingen vinden en via Paypal ben je altijd beschermd als koper, mocht iets niet of beschadigd aankomen.
  Je kunt hele fijne kwasten kopen via die site, maar ik heb uiteindelijk toch echte Real Techniques gekocht en die zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind vooral het palette er erg goed uitzien! Ik ben benieuwd hoe de kwaliteit gaat zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben benieuwd hoe het je bevalt, ik heb geen ervaring met deze manier van iets kopen dus kan er eigenlijk ook niet goed over oordelen....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ben benieuwd hoe de producten je bevallen ♥ kende de site nog niet xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die site kende ik nog niet! wel hele goedkope producten zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, prachtige items! Ik ben benieuwd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke items nog nooit van buyincoins gehoord! ik ga denk ook maar eens een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben benieuwd naar je bevindingen! Kende de site in ieder geval niet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb er nog nooit wat besteld, maar ze hebben er echt leuke dingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het zijn inderdaad 2 leuke producten en ik ben erg benieuwd naar de aankomende reviews ! Fijn dat je trouwens geen verzendkosten hoeft te betalen :D
  X Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een enorm fijn prijsje voor dat palette, ziet er goed uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen