Action MAX & MORE Mineral Blush


Als je aan mij zou vragen wat een goedkope en goed gepigmenteerde blush zou zijn, dan denk ik meteen aan de Max&More mineral blushes van de Action! Deze blushes zijn zo goed gepigmenteerd en dat voor zo'n weinig geld dat ik ze iedereen kan aanraden. Ik heb er ondertussen drie kleuren in mijn stash liggen en deze laat ik graag aan jullie zien. Kijk je mee?Zoals ik al zei heb ik drie kleurtjes blush in mijn bezit. Van links naar rechts:

862 ROSE - 868 PINK - 866 ROSEWOOD

Per stuk zijn ze maar €0,99 verkrijgbaar bij de Action!

Let op: alle blushes zijn heel erg goed gepigmenteerd, dus ik zou goed oppassen met het aanbrengen op je wangen. Dus tik je kwast goed af en blaas het meeste evt. er nog af, zo krijg je het meest mooie resultaat!


VERPAKKING

De verpakking van de blush is heel simpel en oogt wat goedkoop naar mijn idee. Maar omdat de pigmentatie zo top is laat ik dat achterwege! De bovenkant is doorzichtig, zodat je de kleur goed kan zien, ik vind dit altijd wel fijn en handig. Boven op de foto zie je dat de blush ook een kleine spiegeltje en een mini kwast bevat. Zelf gebruik ik liever mijn eigen kwasten, maar als je bijvoorbeeld op reis gaat dan is dit wel heel handig. Zo heb je 3 in 1, een blush, spiegeltje en een kwastje om het mee aan te brengen!


Laten we de kleuren een voor een bekijken met een swatch.

MAX & MORE MINERAL BLUSH - 862 ROSE

Rose is een donkerroze felle kleur, wat ik perfect vindt passen voor de herfst en winter. Ik heb 'm weer in mijn everyday bakje, zodat ik 'm weer kan gebruiken. Zoals je misschien wel ziet heb ik deze blush al wel een paar keer gebruikt, ik was 'm ook een beetje vergeten moet ik je zeggen, maar hij is echt heel mooi!

MAX & MORE MINERAL BLUSH - 868 PINK

Pink is echt mijn favoriete blush geworden van de laatste tijd. Wanneer ik een avondje weg ga pak ik standaard deze, omdat die simpelweg zo mooi is! Helemaal in combinatie met mijn bronzer van Catrice, aah i love it! 

MAX & MORE MINERAL BLUSH - 866 ROSEWOOD

Als derde en laatste de blush in de kleur Rosewood. Deze zag je misschien ook voorbijkomen in de Action make-up shoplog & review. Deze blush heeft een lichte gouden glans, jammer dat je die niet op de foto kan zien! 


Hierboven zie je dan alle drie de swatches naast elkaar. Mooie kleurtjes vindt je niet?! Ik kan ze echt iedereen aanraden!

Als je naar de Action gaat zou ik zeker even kijken bij de blushes, ze kosten maar €1,- per stuk!


Wat vindt jij van deze blushes & welke kan je nog aanraden?

XX
23 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze mooi gepigmenteerd en dat voor €1!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook meerdere van dit merk en het is inderdaad even oppassen dat je ze niet te heftig aanbrengt, maar ze zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rosewood ziet er mooi uit joh, had ik niet verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Rosewood is echt prachtig!

  XO www.modellingmonday.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt mooie gepigmenteerde blushes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zelf wil ik toch wel graag nog vrij snel de Pink blush aanschaffen....die vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben gek op de blushes van de Action. Deze exemplaren heb ik nog niet. Ik ben benieuwd hoe deze staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zelf Rosewood en gebruik hem echt heel vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rose is een prachtig kleurtje! Zeker voor zie prijs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat je al niet kan kopen bij de Action! Ik heb zelf altijd een blush van de Hema.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's! Ik wist niet dat ze blushes hadden, tot nu dus! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje wat een pigment! Die rosewood ziet er goed uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een perfecte swatches zeg, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie blushes en wat een pigment! Vooral Rose vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb er ook 1 & nog 2 ronde verpakkingen. Ze zijn echt heel goed inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooh ik ben echt gek op deze blushes en ook die ronde, ze zijn geweldig. Van deze heb ik pas één kleurtje, ik wil meeeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, ziet er echt mooi uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie kleuren en wat een pigment! Ik ga toch eens kijken in de action :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, die zien er goed uit! De pigmentatie is top :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze blushes van de Action zijn echt super fijn en mooi gepigmenteerd x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat zijn ze prachtig van kleur zeg, echt heel mooi! :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen