Action & Kruidvat Shoplog + Review ♥

Gisteren was ik even de stad in gegaan en ofcourse ben ik niet met lege handen thuis gekomen. Ik ben bij de Kruidvat en de Action geweest en heb er een paar leuke beauty dingetjes gekocht. Het oogschaduw palette van de Action is ook meegegaan, ik was hier heel nieuwsgierig naar. Ik laat je vandaag mijn gekochte spulletjes zien en wat swatches, want dat zijn jullie denk ik nu wel gewend van mijn shoplogs! Kijk je mee?

MAX & MORE EYESHADOW PALETTE '4 NUDE' - €2,50
Ik heb eigenlijk niet zo veel gekocht bij de Action, wat voor mijn doen best gek is haha. Het enige wat ik gekocht heb is dit palette en een deegroller, maar dat is niet echt zo interessant om te laten zien. Ik zag wel meerdere paletten, maar was het meest nieuwsgierig naar deze en ik wilde kijken of het pigment wat was. Nou ben ik niet helemaal enthousiast over dit palette eerlijk gezegd, want de kleurtjes geven niet heel veel pigment af. Ik heb er nog geen look mee gemaakt, maar ik denk dat de kleurtjes best op te bouwen zijn en ik kan niet wachten om ermee te spelen en een look te maken!


Zoals ik al zei zijn er meerdere versies van dit palette. De paletten zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 • 1 || Forrest palette - groene, grijze en bruine tinten waarmee je een herfstachtige look mee kan maken. 
 • 2 || Sunset palette - rode, paarse, blauwe en bruine tinten voor een zomerse look. 
 • 3 || Floral palette bevat voornamelijk roze, paarse en grijze tinten, hiermee kan je felle ooglooks mee maken. 
 • 4 || Nude palette met veel lichte tinten, bruine en donkere kleuren, hier kan je zowel een smoky eye mee maken als een basis ooglook.

De paletten kosten per stuk maar €2,50 wat natuurlijk geen geld is voor een oogschaduw palette met 28 kleuren. Ik denk dat als je een beginner bent met oogschaduw, dit doosje heel geschikt voor jou is. Maar als je al veel oogschaduws hebt, dan zou ik deze denk ik wel skippen.


Dit is nummer 4 palette in de kleur 'Nude' en zo zien de kleurtjes eruit van dit palette. Mooie lichte tinten, maar ook donkere kleurtjes voor een smoky look. Toen ik thuis kwam heb ik meteen de kleurtjes geswatcht, deze laat ik ook aan jullie zien:Dit zijn de kleuren van de linkerhelft van het palette. Wat me meteen opviel is dat de bovenste en onderste rij kleurtjes bevat die veel op elkaar lijken. De kleurtjes zijn niet heel goed gepigmenteerd, maar ik denk dat je er wel mee kunt werken. Mooie highlight kleurtjes en een paar bruine. De 1 na laatste kleur van de bovenste rij vindt ik erg mooi!


Dit is de rechterhelft van het palette. Deze kant heeft meer donkere kleuren, sommigen zijn niet heel goed gepigmenteerd, maar over de rest ben ik best wel te spreken! Wat me ook opviel is dat een paar kleuren mat zijn, dat vindt ik wel mooi voor in de herfst!

Na de Action ben ik naar de Kruidvat gegaan. Eigenlijk ging ik voor een pak wattenschijfjes en wilde ik geen make-up kopen, maar ik zag een paar leuke dingen in de kortingsbakken en wilde nog graag een lipstick hebben van Essence!


Ik ging naar de Kruidvat ten eerste voor deze pak wattenschijfjes. Mijne waren alweer bijna op en toen ik deze actieverpakking zag ging deze mee. Voor drie rollen schijfjes kosten ze €1,78 wat ik wel een goeie deal vond.


Dan door naar de make-up! Laatst vertelde ik jullie dat ik maar 1 lipstick had van de Long Lasting lipsticks van Essence, ik was daarom heel nieuwsgierig naar de andere kleurtjes die ze hebben. Ik heb deze meegenomen in een nude kleur en hier ga ik een blog post over schrijven, dus deze komt binnenkort op mijn blog!
ESSENCE 'HELLO AUTUMN' COLOUR ADAPTING POWDER BLUSH - €1,00
ESSENCE 'HELLO AUTUMN' MULTI COLOUR POWDER - €2,50
In de kortingsbakken zag ik deze blush en poeder, ze waren ook nog eens afgeprijsd wat betekent dat deze meteen mee gingen naar de kassa! Deze twee producten zaten in de limited collectie van Essence 'Hello Autumn' en achteraf ben ik blij dat ik deze twee toch heb kunnen kopen, want wauw ze zijn echt heel mooi! De blush is best goed gepigmenteerd en de poeder is denk ik mooi als een blush of een highlighter!


Dit waren dan mijn gekochte items van de Action en de Kruidvat. Ben tevreden over alle producten en vooral van de Essence producten! Ik heb geen swatches laten zien van de Essence lipstick, omdat ik hier een review van ga schrijven, deze verschijnt volgende week op mijn blog!
35 opmerkingen:

 1. Leuke producten! En wauw, wat een gigantisch palette voor €2,50!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat grote palette voor 2,50. Wat? Je hebt leuke dingen gekocht en leuk dat je er meteen een review bij maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes! Ik vind het ook leuk dat je meteen de swatches erbij laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blush en poeder zien er mooi uit!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk en fijn artikel! Super duidelijk allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankopen! Prachtige blush ook ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi! Tijd voor de Action
  Bedankt voor je reactie

  New blogpost: Column

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je die LE van Essence zo goedkoop nog hebt kunnen scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke spullen heb je gekocht!
  Dat palette ... i ♥ it!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat palette van de action (de eerste) is echt zo mooi! Leuke spulletjes heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige producten <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke aankopen! Ik vind 't palette prachtig :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een prachtige producten heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk aankoopjes en fijne review x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een toffe aankoopjes! Met name het palette. Ik vind dat die erg mooie kleuren oogschaduws bevat.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ahhh die pallettes van de action die wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke aankoopjes!
  Altijd leuk om wat uit de uitverkoop bakken te scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke aankopen! Ik vind de palette heel erg mooi, maar wel jammer dat de kleurdekking niet zo super is.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke producten! Misschien worden de kleuren van het palette mooier met een klein beetje water erbij .

  XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk producten heb je gescoord, tja voor die prijs zouden de essence producten ook bij mij niet achterblijven bij het Kruidvat...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat oogschaduw palette ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke aankoopjes allemaal! Ik wil ook graag een oogschaduw palette van de Action proberen, heb er al veel goeds over gelezen. De wattenschijfjes van Kruidvat zijn ook een goede deal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die watjes van Kruidvat gebruik ik erg graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het pallet van de action ziet er echt zo leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen