3 Beauty musthaves voor in je tas ♥

Hi lieve lezers, vandaag wil ik jullie drie musthaves laten zien welke ik handig vind voor in je tas! Het fijne is ook dat ze niet veel ruimte in beslag nemen, dus het maakt niet uit of je een grote tas of een kleine tas hebt. Ik wil wel even mededelen dat dit natuurlijk niet moet, je mag natuurlijk zelf weten wat je doet in je tas. Ik deel deze drie musthaves met jullie, omdat ik denk dat het wel fijn is om het bij je te hebben gedurende de dag! Kijk je mee?

1 || Reinigingsdoekjes

Ik vind reinigingsdoekjes nou altijd fijn om te hebben, in mijn tas, in de douche en de woonkamer. Ik gebruik het om mijn make-up eraf te halen, ik haal de de swatches ermee af die ik gebruik voor het reviewen van make-up en zelfs om andere dingen in huis mee schoon te maken. 

Stel nou je bent de hele dag weg, gaat naar een sportschool of het weer zit even niet mee. Je kijkt in een spiegel en ziet dat je oog make-up een beetje is uitgelekt. Geen probleem, pak een doekje maak het schoon en je ziet er niks meer van! Of stel je voor je bent in de Kruidvat en de rug van je hand zit helemaal vol met swatches, er is geen plek meer om nog een product te testen. Meestal hebben ze wel wat tissue doekjes in de winkel liggen, maar bij mij in de Kruidvat hebben ze dat helaas niet. Met een reinigingsdoekje los je het zo op! 

Persoonlijk ben ik niet zo heel kieskeurig met reinigingsdoekjes, meestal reageert mijn huid er gewoon goed op. De doekjes die ik je kan aanraden en die mij goed bevallen zijn die van de Action en die van de Etos. Ohja die van de Primark bevallen me ook erg goed! Deze kosten ook niet heel duur, maar gewoon lekker budget!

2 || Concealer

Stel je voor he, je ziet opeens een rode vlekje op je gezicht of je ziet een puist verschijnen. Deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk bedekken toch?! Je concealer is daarom je redder in nood, deze bedekt het in no-time! Zijn je wallen weer zichtbaar, bedek het met de concealer! Op de foto hierboven zie je eigenlijk twee verschillende concealers (twee favorieten van mij!).

Die van Essence is niet zo heel dekkend, deze gebruik ik onder mijn ogen om het daar op te lichten. Dit is trouwens ook wat tinten lichter dan mijn eigen huidskleur. Zo krijg je een highlight effect onder je ogen en lijk je veel wakkerder!

Die van Catrice noem ik een wonder in een potje. Deze concealer is zo goed dekkend dat ik 'm iedereen kan aanraden. Binnen no-time bedek jij een puistje of een vlekje! Het fijne is dat deze twee concealers niet veel ruimte in beslag nemen, wel zo handig!

3 || Lippenbalsem

Vooral nu met dit herfstachtige weer wil ik je echt aanraden om een lippenbalsem of vaseline op te doen. Mijn lippen worden in de herfst en winter altijd zo droog en met lippenbalsem of vaseline voorkom ik dat. Ook fijn als je een felle/donkere lipstick wilt dragen, je wilt natuurlijk geen velletjes op je lippen toch?! Ook kan je ervoor kiezen om een lippenbalsem te gebruiken met een kleurtje. Ik heb er twee, namelijk een van NYC en Essence die een rood kleurtje hebben, het verzorgt mijn lippen en laat een mooi kleurtje achter.

Mijn favoriete lippenbalsem is toch echt wel deze van Vaseline, die heb ik al heel lang maar werkt perfect! De rode is van de Action en deze ruikt zo lekker, wel jammer dat die niet zo voedt als die van Vaseline. Die van Essence gebruik ik als ik me lippen wil voeden en een subtiel rood kleurtje wil.

De lippenbalsem van de Action en de lippenbalsem met een rode tintje van Essence heb ik altijd standaard in mijn tas liggen, zo heb ik ook nog de keuze!

Wat vindt jij nou een echte musthave voor in je tas?


22 opmerkingen:

 1. Fijne musthaves! Ik heb altijd een lippenbalsem van the body shop of NYC in m'n tas. Ook heb ik standaard handcreme in mijn tas zitten, onmisbaar in de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke producten. Concealer is voor mij zeker een musthave. Ik heb iets nodig om die dikke kringen onder m'n ogen weg te toveren haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk must haves om te zien, vaseline is er inderdaad voor mij ook wel een, net als handcreme

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lippenbalsem zit inderdaad altijd in mijn tas! De andere twee dingen niet, maar dat is persoonlijk natuurlijk! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga echt nergens heen zonder lippenbalsem.
  En mocht dit toch gebeuren, sta ik gelijk in de eerste de best drogist om er eentje te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijen must-haves!
  Ik heb altijd lippenbalsem bij.

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik draag altijd lippenbalsem bij me daar kan ik echt niet zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne musthaves, vooral de reinigingsdoekjes zijn een goeie! Ik neem zelf altijd deo en een borstel mee :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goede tips! Ik heb ook altijd van die desinfecterende doekjes in mijn tas om ff mijn handen schoon te maken. Verder inderdaad altijd een lippenbalsum, klein borsteltje en spiegeltje. De concealer is een goede tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goeie tips :D
  Ik heb eigenlijk alleen nooit doekjes mee.. wel een desinfecterende handgel maar thats it. Heb het eigenlijk ook nog nooit nodig gehad haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super goede tips! Ik neem de laatste tijd altijd desinfecteergel mee, maar vergeet het wel te gebruiken, oeps :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Inderdaad hele handige items om bij je te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Concealer en lippenbalsem heb ik ook altijd in m'n tas! Samen met wat poeder. heel leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie items om in je tas te hebben, doekjes en lippenbalsem heb ik ook altijd bij me! En een goeie handcrème natuurlijk ook ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lippenbalsem neem ik ook graag met me mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fijne musthaves! Ik heb ook altijd lippenbalsem bij mij, iets om eventuele puistjes of roodheden mee te bedekken en in plaats van reinigingsdoekjes heb ik vaak een flesje handsanitizer bij me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een fijne musthaves! Ik neem altijd lippenbalsem mee in mijn tas! Ook een poeder gaat altijd mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb dezelfde musthaves! Goed artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk om te lezen wat jij altijd meeneemt! Ik neem zelf eigenlijk nooit concealer mee omdat ik te lui ben om dit bij te werken...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke musthaves. Lippenbalsem mag bij mij echt niet ontbreken, heb altijd droge lippen!

  BeantwoordenVerwijderen