Quick Budgettip || Wibra 'Delia' ConcealerLaatst liep ik in de Wibra, ik had een paar klipjes nodig voor mijn haar en kwam daar een concealer tegen die me meteen deed denken aan de collection 2000 concealer. Ik was benieuwd of de dekking net zo goed zou zijn, dus besloot 'm mee te nemen om te testen en ik had nog een concealer nodig. Ik kan je nu al vertellen dat ik er heel blij mee ben!
De concealer is van het merk Poolse merk 'Delia', dit merk kende ik helemaal niet, maar ze verkopen best veel leuke make-up producten! De concealer is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk 1 light en 2 medium
Zelf heb ik gekozen voor nummer 2 Medium, dit omdat dit kleurtje matcht met mijn huidskleur. Nummer 1 wil ik ook nog kopen, deze is iets lichter en lijkt mij ideaal om te gebruiken onder de ogen om het op te lichten!


De dekking van deze concealer is op zich best te doen, hij dekt wel iets minder dan mijn camouflage cream van Catrice, maar het is wel op te bouwen. Verder heeft de concealer ook een geur, ik denk dat je het of lekker vindt ruiken of het irritant gaat vinden. Voor mij is het niet zo'n probleem, want alleen met het openen van de concealer ruik ik het een beetje, maar verder op het gezicht dus niet.


Op de bovenste foto zie je de substantie van de concealer, hij is best dik en romig. De concealer blend ik zelf wel goed uit, want hij is best moeilijk uit te blenden doordat die zo dik is en snel uitdroogt. 

Op de onderste foto zie je dat ik de concealer lichtjes heb uitgesmeerd, de dekking van deze concealer is echt goed! Ik heb het onder mijn ogen een paar keer gebruikt, maar daar is deze concealer veel te dik voor. Voor puistjes, vlekjes en andere oneffenheden werkt deze concealer perfect en dat is wat ik ook doe!
De concealer is te koop bij de Wibra in twee kleuren voor €1,99 per stuk

Heb jij deze concealer of ben je van plan om 'm te kopen?

XX


21 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Ik kom eigenlijk nooit bij de Wibra, maar moet er toch maar eens gaan kijken volgens mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt goed, kende dit merk nog niet, maar ik ben altijd opzoek naar een goede vloeibare concealer! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontdekking! Dit ga ik zeker proberen! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hm.. ik ben nog op zoek naar een goed werkende concealer, maar ik denk niet dat dit hem wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt mij wel een fijne concealer! Ik heb tot nu toe nog nooit make-up van de Wibra geprobeerd, dus binnenkort toch maar eens gaan rondkijken daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik zag hem ook, maar niet fijn genoeg om mee te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hmm ik vind de swatch er wel erg droog uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben positief verrast! Zeker niet verwacht dat deze zo goed zou dekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor onder de ogen is 'ie inderdaad wat te dik en dat is waar ik het meeste concealer gebruik dus het is niet echt een product voor mij. Fijne review! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super goede tip! De verpakking heeft wel wat weg van de Collection Lasting Perfection concealer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit! En voor de prijs hoef je het niet te laten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De dekking ziet er goed uit, toch vind ik hem iets dik en zal ik hem zelf niet zo heel snel gebruiken. Wel super goede vondst!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er goed uit! De verpakking doet me ook erg denken aan de concealers van Collection 2000.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze concealer lijkt mij erg fijn voor puistjes te bedekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hoor er wisselende berichten over, misschien moet ik hem ook maar eens gaan testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind concealer zo'n moeilijk product voor een review. Ik moet het echt zelf voelen als het ware.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die ziet er best goed uit, zo lastig om een mooie dekkende concealer te vinden!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat goed dat je dit met ons deelt! Ik kom eigenlijk nooit de wibra in :p ik ga hem zeker testen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik zag hem laatst ik wou deze wel meenemen maar was niet meer in mijn kleur, maar nu weet ik zeker als hij is 1 te koop zal zijn dat ik hem probeer! x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow, deze concealer ziet er goed uit, misschien dat ik binnenkort een keer de wibra binnenloop!

  BeantwoordenVerwijderen