NEW IN || Hema & Kruidvat shoplog ♥


Gisteren besloot om ik om me zelf eventjes te verwennen met een paar beauty producten en make-upjes. Wanneer ik in een klein dipje zit, helpt het mij om een rondje door de stad te lopen en natuurlijk te shoppen! De Kruidvat sla ik nooit over, dus daar ben ik heen geweest en ik ben naar de Hema geweest, ik hoorde goede verhalen over de dagcrème die ze verkopen. Kijk je mee?Hema it's my beautiful skin day 'hydrating & mattifying' Day cream - €2,95

Mijn favoriete dagcrème van de Action verkopen ze niet meer en omdat die bijna op is wilde ik graag een nieuwe hebben. Ik heb veel positieve verhalen gehoord over deze dagcrème, dus besloot om 'm mee te nemen. Er zit ook nog eens spf 10 in, dus dat is ook mooi meegenomen! Ik heb deze crème gisteren in de avond opgedaan en vanochtend en hij is echt heerlijk, mijn favoriete dagcrème tot nu toe!


Hema it's my beautiful skin day 'hydrating' Scrub cream -  €2,25

Verder wilde ik ook nog een scrub hebben voor mijn gezicht, dus deze heb ik ook maar meegenomen. Deze heb ik nog niet gebruikt, dus ben benieuwd of het wat is!


Links: NYC City Curls Curling Brush mascara - €2,99
Rechts: NYC Smokin' hot Show Time Volume mascara - €1,99

In deze blogpost liet ik jullie mijn wishlist van NYC zien, daar zaten deze mascara's ook tussen. De City Curls kende ik al, deze is echt heel fijn en kan ik iedereen aanraden. De Smokin' hot mascara is me ook heel goed bevallen, je kan het goed opbouwen en ik krijg er geen spinnenpoot effect van!


Hier zie je nog een close-up van de borstels van de mascara. Ze zijn heel fijn in gebruik en op dit moment gebruik ik ze ook  in combinatie. Ik begin eerst met een paar laagjes met van de Smokin' hot mascara, laat dit even drogen en breng dan een paar laagjes aan van de City Curls mascara en mijn wimpers zijn weer mooi, vol volume en lengte!

Wat is het laatste wat je kocht bij een van deze winkels?

XX28 opmerkingen:

 1. Wat een leuke producten voor leuke prijsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk voel je niet meer down? Ben benieuwd wat je van de producten vind x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee gelukkig niet meer, had even een dipje. De producten zijn me heel goed bevallen ja!

   Verwijderen
 3. Leuke producten allemaal! Ik hoop dat je je niet meer zo down voelt.. ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd naar die mascara's van NYC!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige producten heb je gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb die dagcreme ook, hij werkt heel fijn maar ik vond hem een beetje naar bellenblaas ruiken haha! Ik ben benieuwd naar de scrub, ik hou van de hema!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd naar het resultaat van de NYC mascara's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankoopjes! Als ik een dipje heb doe ik net hetzelfde hihi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aw wat stom dat je in een dipje zit, ik hoop dat je nieuwe aankoopjes je een beetje vrolijker maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankoopjes! Wel minder dat je in een dipje zit, hopelijk helpen je nieuwe goodies je een beetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je zou het serum uit dezelfde lijn ook eens moeten proberen! Die is ook fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt goed, ik ga daar eens een keer naar kijken dankjewel! X

   Verwijderen
 12. Ik ben heel benieuwd naar de producten van de hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne items heb je gekocht. Ik ben benieuwd hoe de scrub van de Hema je gaat bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben vooral benieuwd naar die scrub van Hema! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die scrub lijkt me echt fijn! Komt er een review van online?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet of daar belang bij is, zo ja wil ik 'm wel reviewen! X

   Verwijderen
 16. Ik twijfelde over die dagcreme, ,maar zeker een aanrader dus?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa zeker kopen! Dit is de beste dagcrème die ik heb tot nu toe, wanneer ik het gebruik in de avond voor het slapen is me huid de ochtend daarop zo zacht en de oneffenheden heel wat minder! X

   Verwijderen
 17. Leuke producten! Die scrub lijkt me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. leuke dingetjes heb je gekocht, ik ben benieuwd ook naar reviews! vooral over de dagcreme!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke producten! Ben benieuwd naar de mascara's!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke producten. Fijn dat de Hema crème nu al zo goed bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wat een leuke spulletjes heb je allemaal gekocht! xo

  BeantwoordenVerwijderen