Fashion Musthaves || Romantic Jumper ♥


ROMANTIC JUMPER LOAVIES.COM

Ik denk dat iedereen wel bekend is met de webshop Loavies.com, zelf ben ik een groot fan van de items die ze verkopen, maar heb er helaas nog niks kunnen bestellen. Ik bekeek de nieuwe collectie op de site en natuurlijk ook de SALE. Ik was meteen verkocht toen ik deze jumper zag en wilde deze heel graag met jullie delen! Deze jumper kost nu maar €15,- en is verkrijgbaar in het zwart, heeft een mooie v-hals, lange mouwen -die je trouwens ook kan opstropen- en een ritssluiting achter. Zoals de naam het ook al zegt vindt ik deze jumper heel romantisch ogen.  

De jumper is echt perfect voor een date night of voor een girls night out! Ik zou er hoge hakken onderaan doen, mooie accessoires en een opvallende clutch and you're ready to go!

Wil je de jumper bekijken klik dan HIER, dan link ik je meteen door naar het item.

Hoe zou jij deze jumper combineren?

XX

17 opmerkingen:

 1. Super leuk is deze! Heel romantisch inderdaad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg! Ook vooral omdat ie lange mouwen heeft:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooie jumper!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie jumper! En helemaal niet duur!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk! Vooral met hoge hakken enz er onder x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind m heel gaaf, maar te kort... Ik heb flinke bovenbenen en dan is het gewoon echt niet charmant! Jou staat het erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien zou die ook wel leuk staan met een (zwarte) panty nu met de herfst/winter! Dat ben ik trouwens niet op de foto haha, is van de site van loavies :)

   Verwijderen