Essence Quattro Eyeshadow 05 To die for


Ik heb veel losse oogschaduws in me stash liggen, maar niet veel naturelle oogschaduw paletten. Laatst ging ik dus op zoek naar een simpel palletje waarin je kleurtjes hebt voor op het bewegend ooglid, voor in de creese, en als belangrijkste een highlighter voor in de binnenste ooghoeken, op het wenkbrauw bot en misschien wel eventueel op de jukbeenderen. Ik heb namelijk een budgettopper gevonden! De Essence eyeshadow quattro in 05 To die for heeft alle kleuren wat ik zoek en het pigment ervan is heel goed!


De verpakking van het oogschaduw doosje is rond en doorzichtig. Wel handig, zo kun je de kleuren meteen zien. Dit staat er op de achterkant:
 • 4 long-lasting, trendy eyeshadow shades for creating endless looks, easy to apply.
In combinatie met een oogschaduwbasis zijn de oogschaduws zeker langdurig op het oog, ook kan je er verschillende looks mee maken, zowel naturel als een donkere look voor een avondje uit. De oogschaduws zijn zeker ook makkelijk aan te brengen. Wat er op de achterkant van het doosje staat klopt dus helemaal!

Op de foto hierboven vindt ik dat de pigmentatie wat minder goed overkomt, op het oog aangebracht 
zijn de kleurtjes juist heel goed gepigmenteerd en intens van kleur. 

De lichtste kleur gebruik ik als hightlighter, in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauwen. Het kleurtje ernaast doe ik op het bewegende ooglid en de lichter bruine kleur gebruik ik in de arcadeboog. Wanneer ik meer diepte en kleur wil in de ooglook gebruik ik de donkerste bruine kleur (die trouwens mat is en je kan het ook gebruiken om je wenkbrauwen mee in te vullen) in de arcadeboog, de buitenste helft en soms op de onderste wimperrand. 

Wat mij betreft is dit quattro oogschaduw doosje echt een aanrader als je op zoek bent naar goede gepigmenteerde naturelle oogschaduwkleurtjes. Zelf ben ik nieuwsgierig geworden naar de andere kleurtjes, deze neem ik misschien wel een andere keer mee. Hij kost maar €2,99 en is verkrijgbaar bij de drogisterij, zoals de Kruidvat en Trekpleister.

Hebben jullie een favoriete oogschaduw kleurtje of quattro van Essence?

XX


14 opmerkingen:

 1. Zelf heb ik zo'n kleuren al genoeg, maar het is wel een erg mooi en betaalbaar neutraal paletje inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat mijn eerste oogschaduws van essence waren. Hele oude quadjes die ik al lang niet meer heb nu. Good times!
  Ps. Ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er een goed oogschaduwdoosje uit voor zo'n klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem ook! Ben er zelf ook erg tevreden mee en gebruik hem met regelmaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kleurtjes heeft dit kleine paletje! En lekker goedkoop!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit vind ik perfecte kleurtjes, heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleuren! Ik draag zelf echt nooit oogshaduw. Jammer, maar ik ben daar gewoon een kluns in.

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het zo een fijn palette. Echt een leuk palette voor elke dag. Goede review.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik wil deze al lang proberen, maar steeds laten liggen. nu kopen! x

  BeantwoordenVerwijderen