What to wear #10 - Date Night


Vandaag een outfit die je zou kunnen dragen op een date of iets in die richting. De outfit is heel simpel en licht opvallend, precies goed voor een date night met je vriendje, date of je vriendinnen! Ik hoop dat dit een leuke inspiratie voor je is en dat je er iets aan hebt. Wil je trouwens meer outfits zien die ik heb samengesteld, klik dan HIER.

Ik denk dat elk meisje een zwart leren jasje in haar kast zou moeten hebben. Je kan het eindeloos combineren en het staat overal goed bij. Wanneer het weer een beetje koud is trek je een leuke zomerse top aan met een leren jasje erover en het staat goed!

Dit zomerse bloemetjes top vind ik juist heel leuk voor een date of wat dan ook. De top heeft ook roze bloemetjes en vindt het dan mooi om dit te combineren met een felroze lipstick. Ik zou de oogmake-up dan wel rustig houden!

Iedereen heeft wel een basic lichte skinny in haar kledingkast liggen, deze broek vind ik er heel leuk bij staan, maar je kan bijvoorbeeld ook een zwarte skinny of een legging erbij aan doen, wat je maar fijn vindt zitten, want dat is eigenlijk wel het belangrijkste als je een date hebt!

Als laatste komen we bij de schoenen. Jullie weten het inmiddels wel denk ik, ik hou van zwarte sleehakken! Deze maken de outfit helemaal af en ze staan er heel leuk bij!

Wat vindt jij van de outfit?

XX

9 opmerkingen:

 1. Die schoenen! <3 Enne, een leren lasje is niet weggelegd voor iedereen hoor, het doet mijn figuur weinig goeds, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt ze in verschillende pasvormen dat wel, jammer dat het voor jou niks goeds doet!

   Verwijderen
 2. omg van waar is dat topje? wil je het aub reageren op mijn blog, zooo cute :d

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit, perfect om in uit te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie outfit! Ik vind het zo moeilijk om een leuk leren zwart jasje te vinden! Ik heb redelijk brede schouders en zo'n jasje staat mij jammer genoeg echt niet goed :(

  BeantwoordenVerwijderen