Empties #2


Vandaag een blogpost met de producten die ik heb opgemaakt de laatste tijd en wat ik weg ga gooien. Ik laat je weten of het product fijn was of niet en of ik het product opnieuw zou willen kopen, misschien heb je er wel wat aan! Zelf vindt ik het ook wel leuk om dit terug te lezen, dan weet ik weer welke producten fijn waren en welke niet!


Superchicks parfum - Dit parfum ruikt zo lekker, jammer dat hij op is! Deze heb ik een keer als cadeau gekregen, als ik deze parfum weer tegenkom neem ik 'm zeker mee!

The Body Shop Love Etc parfum -     Dit vindt ik ook weer zo'n lekkere ruikende parfum, deze is wel wat zwaarder als die van net, meer ook voor uitgaan. Ik had dit een keertje online besteld en dat verliep goed. Deze zou ik zeker nog een keer kopen/bestellen!

Playboy parfum - Weer een parfum! Deze van Playboy kocht ik samen met een deodorant in een setje die van de Action komt. Dit geurtje blijf ik lekker vinden en het is zeker ook een aanrader om deze mee te nemen bij de Action, de set is hier volgens mij ook wat goedkoper dan bij de drogisterij, zoals Kruidvat en Etos.

Kruidvat wattenschijfjes - Verder heb ik ook een pak wattenschijfjes opgemaakt, deze waren gewoon prima om me oog make-up mee te verwijderen. Deze zou ik trouwens denk ik niet opnieuw kopen, omdat ik de wattenschijfjes van de Action en Etos net wat fijner vindt. 

Onyx oog & make-up reinigingsdoekjes van Action - Ik heb het al een paar keer eerder gezegd in een artikel, deze reinigingsdoekjes neem ik altijd mee als ik een bezoekje breng aan de Action. Ze werken heel fijn en zijn ook nog eens goedkoop! 

Kruidvat Moroccan Argan Oil crèmespoeling - Deze crèmespoeling heb ik met moeite opgemaakt, voor mij werkt deze niet echt fijn. De shampoo hiervan eigenlijk ook niet. Ik heb de shampoo en de crèmespoeling een tijdje in combinatie gebruikt en mijn krullen werden er alleen maar pluiziger van. Deze zou ik zeker niet opnieuw kopen!

Catrice photofinish liquid foundation in 010 Sand Beige - Deze foundation blijft een favoriet van mij, deze zagen jullie waarschijnlijk ook in mijn vorige opgemaakt artikel. Ik heb 'm nog niet opnieuw gekocht, want ben op dit moment een foundation aan het testen van Max Factor die me ook heel goed bevalt! 

Essence coverstick in 01 Matt Sand - Net zoals de foundation kwam deze coverstick ook in mijn vorige opgemaakt artikel. Jammer dat hij weer op is, want de dekking is echt heel goed! Ik weet eigenlijk niet waarom ik deze coverstick niet opnieuw heb gekocht, bij de volgende bezoekje aan de Kruidvat ga ik dat zeker doen!

Essence I Love Stage eyeshadowbase - Dit is de eerste oogschaduwbasis die ik heel lang geleden had gekocht, hij is nu eindelijk op! Heb er eigenlijk best lang mee gedaan en heb al een nieuwe gekocht, want deze werkt prima! 

Fa mini deodorant 'Pink Passion' - Deze mini deodorant kocht ik met spoed een keertje toen ik mijn eigen deo was vergeten en de hele dag buiten was. Een mini is eigenlijk wel heel handig, want deze past makkelijk in je tas en heeft ook niet veel ruime nodig, ideaal dus!

Heb jij veel opgemaakt de afgelopen tijd?

XX

4 opmerkingen:

  1. Wat heb je lekker veel parfum opgemaakt. Leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. whaa 3 parfums! zalig, die maak ik niet vaak op

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben altijd heel zuinig met parfum, eigenlijk is dat ook wel weer zonde omdat ik er veel eigenlijk niet gebruik want ik wil niet dat ze opgaan, maar drie parfums op gemaakt! Dan rook je vast elke dag super lekker!

    BeantwoordenVerwijderen