What to wear #9Vandaag heb ik voor jullie een simpele en basic outfit samengesteld met net wat extra's. Meestal draag ik een soortgelijke outfit als ik haast heb en snel de deur uit moet of als ik echt niet weet wat ik moet aandoen, maar je kan het ook prima aandoen tijdens een dagje shoppen of als je gaat chillen met je vrienden. Hopelijk inspireer ik je met deze outfit! Ben je op zoek naar meer outfit inspiratie klik dan HIER om meer outfits te bekijken!

Ik pak standaard als eerste een zwarte simpel hempje (wit kan natuurlijk ook), iedereen heeft dit vast wel in de kledingkast liggen. Zelf heb ik veel basic hempjes, ze komen altijd van pas!

Daarna kies ik voor een lekker zittende broek, in mijn geval is dat super skinny low jeans van de h&m(niet op de foto trouwens) voor €19,95, deze broek zit echt heerlijk! Je kan natuurlijk ook voor een shortje kiezen, is wel lekker met het warme weer!

Deze zwarte loafers met gouden studs vind ik net wat leuker dan een paar basic zwarte ballerina's bijvoorbeeld. Ik ga bijna nooit de deur uit zonder een armband, dus dit armbanden setje met goud en zwart zou ik dan omdoen, het combineert ook mooi met de schoenen en het tasje.

Persoonlijk hou ik er echt niet van om een grote tas mee te sjouwen, ik kies liever voor een kleiner exemplaar. De zwarte Chanel chain bag is ideaal, hij is klein, je kan 'm om je schouder dragen en de dingen die je echt nodig hebt, zoals pasjes, geld enz. past er in!

We kunnen de make-up natuurlijk niet vergeten. Wanneer je een simpele outfit aanhebt is het ook mooi om een felle lipstick kleur te dragen, deze knal roze van YSL bijvoorbeeld, hij is echt prachtig! Oog make-up zou ik dan rustig houden omdat je al een felle lipkleur hebt, bijvoorbeeld met naturelle oogschaduw of een winged eyeliner, dat is ook heel mooi.


Wat vindt jij van de outfit?

XX

9 opmerkingen: