NIEUW || Etos vernieuwde haarkleuring


Sinds ongeveer een jaartje ben ik begonnen met het verven van mijn haren. Mijn haren zijn zwart van kleur, maar wilde het eigenlijk al jaren verven naar een bruine tint. Vorig jaar heb ik ook spontaan besloten om het meteen ook te verven! Ik kreeg de advies om een haarkleur te nemen in de kleur van mijn ogen, deze zijn donkerbruin. Zo ging ik toen op zoek( ja een echte zoektocht haha) naar een haarkleur in mijn kleur ogen. Wat verf betreft wil ik niet zo veel geld uitgeven, dus besloot toen om bij de Action te kijken. Daar vond ik de kleur die perfect was! Ik ben helemaal geobsedeerd met verven en het verzorgen daarvan, dus ben altijd benieuwd naar een nieuwe (kleur) verf. 

Vanaf 14 juli is Etos gekomen met een vernieuwde en verbeterde haarkleuring, deze is ook voordeliger geworden, want voor maar €5.69 heb jij een pak haarverf in huis. De Etos haarkleuring zou ook zijn verbeterd in kwaliteit en geeft nog betere dekking, ik ben erg benieuwd! Laten we kijken welke kleuren er zijn.

DE KLEUREN


De verf is verkrijgbaar in de volgende kleuren van links naar rechts;

 • 01 - Zwart
 • 03 - Donker bruin
 • 05 - Licht bruin
 • 05.3 - Licht goud bruin
 • 06 - Donker blond
 • 7.34 - Goud Koperblond
 • 08 - Licht blond
 • 09.03 - Zeer licht blond
 • 10 Extra licht blond

Ik ben zelf wel benieuwd naar kleur 06 Donker blond, deze ziet er heel mooi 'goud' achtig uit!


Verven jullie je haren wel eens?

XX

10 opmerkingen:

 1. ziet er goed uit! ben benieuwd ga ze eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik verf het zelf elke 5/6 weken maar ik gebruik zelf graag de kleuren van Syoss x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie prijs, ik verf heel soms mijn haren en dan bij de kapper.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb 2 keer mijn haar geverfd maar wil dat voorlopig niet weer doen. Ik wil eerst de verf er helemaal uit hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nu een ombré effect in mijn haar maar voor de rest verf ik mijn haar eigenlijk nooit. Verder leuk artikel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook een dip-dye gedaan met highlighter verf verder verf ik mijn haren niet, maar erg handig voor degene die het wel doen! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben erg benieuwd! Ik ga ze zeker uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik ben benieuwd, maar ik ga denk ik toch liever naar de kapper als ik mijn haar ga verven:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik verf heel vaak mij haren haha. Alleen ik koop nooit het huismerk altijd wel de wat duurdere en bekende merken. Mocht je deze gaan proberen ben ik erg benieuwd naar het resultaat!
  Ik heb een leuke giveaway, zou leuk zijn als je meedoet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen