H&M Bestelling juli 20141.  Maxi jurk De laatste tijd zie ik alleen maar maxi jurken en eigenlijk vind ik ze wel leuk! Zelf heb ik er niet een, vandaar dat ik de verandering wou maken om deze te bestellen in het zwart, kijken of het me staat. Hij is ook nog eens goedkoop!

2. Zwarte wedges Met het warme weer is het natuurlijk heerlijk open schoenen te dragen. Deze zwarte wedges met open neus zijn heel basic maar toch ook wel weer leuk, hopen maar dat ze passen! Wedges vind ik trouwens sowieso altijd lekkerder lopen dan wat voor soort schoenen dan ook!

3. Wijde top Deze top kon ik echt niet laten liggen, hij kostte maar €5,- ! Bovendien vind ik shirtjes met driekwart mouwen heel fijn en de achterkant is wat langer dan de voorkant (handig als je een legging eronder wil dragen), dus deze belandde snel in de shoppingbag. Ik denk dat dit shirtje leuk zal staan met een gouden statement ketting die ik laatst heb gekregen!

4. Zwarte superstretch broek Een zwarte broek is onmisbaar in elke kledingkast, dus deze heb ik ook besteld. De zwarte broek die ik nu heb is echt wel aan vervanging toe, deze is trouwens van de Pieces en zit heel fijn! 


5. Satijnen kimono Ik was op zoek naar een soort van ochtendjas/kimono en kwam deze toevallig tegen toen ik net alles wou afronden bestellen. Deze zwarte kimono is van satijn, heeft driekwart mouwen en een strikband in de taille. 

6. Foundation kwast Eindelijk heb ik deze kwast dan toch besteld, ik was weken zo benieuwd naar deze kwast en had nog een buffer kwast nodig, alleen de prijs hield me tegen. Nu besloot ik 'm toch nog te bestellen, want heb er goede dingen over gehoord. Kan niet wachten tot het pakketje binnen is!

7. Skinny low jeans Deze broek kwam ik ook toevallig tegen, broeken kan je nooit genoeg hebben vindt ik, deze belandde ook snel in de shoppingbag voor maar €5,- !

8. Zwarte gympen Deze zwarte gympen blijf ik ieder jaar weer kopen, ze zijn goedkoop en ze zitten fijn en dat voor maar een tientje! 

Verwacht jij nog een pakketje van de H&M?

XX

9 opmerkingen:

 1. Wow, die kimono is mooi! En nee, ik verwacht geen pakketje van de H&M, alleen twee pakketjes met maskertjes en een mobielhoes uit China! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie items allemaal! Ook ik vind die kimono erg mooi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes! Die kwast heb ik al zo vaak in mijn handen gehad, misschien moet ik hem toch maar eens kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke aankoopjes! Ik ben ontzettend benieuwd naar de kwast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke bestelling! Ik ben fan van de kimono!

  XO IMKE

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie bestelling, die jurk is erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke dingen! maar naar België levert H&M toch nog altijd niet he? x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke dingen heb je gekozen, vooral de wijde top vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen