Catrice Limited Edition || Metallure

Budgetmerken Catrice en Essence hebben om de tijd een limited editie lijn en om eerlijk te zeggen koop ik er bijna nooit iets van, behalve als het product overgebleven en afgeprijsd is. In mijn mail zag ik dat Catrice een nieuwe limited editie introduceert die 'Metallure' heet, deze komt in augustus en september 2014. Ik kan niet wachten tot ik de producten in de Kruidvat kan bekijken! Ben jij ook benieuwd kijk dan verder!Metallic Marbled Eye Shadow - Adviesprijs €3,59

De oogschaduws zien er heel mooi uit, het gemarmerde effect heeft wel wat vindt ik, ben benieuwd naar de pigmentatie hiervan! Verkrijgbaar in de kleuren C01 Metalight, C02 Metalfusion en C03 Metallicious


 
Mascara Topper & Liner - Adviesprijs €3,99

De mascara topper en liner is eigenlijk een 2 in 1 product en kan worden gebruikt als een vloeibare eyeliner en als mascara, dankzij de duo applicator. Dit product zou wel heel handig kunnen zijn, aangezien ik bijna niet de deur uitga zonder eyeliner en mascara. Het enige minpunt is denk ik de kleur van dit product, het is zwart met een zilveren metallic glans. Dat zou heel raar staan als je het op je wimpers aanbrengt denk ik. Verkrijgbaar in de kleur C01 Dazzling Dark.

Luminizing Bronzer - Adviesprijs €4,99

Deze gebakken bronzer heeft een koperachtige roségouden marmer effect en vind hem echt prachtig! Naar deze bronzer kijk ik het meeste naar uit, verkrijgbaar in de kleur C01 Shimmer Shade.

Lipstick - Adviesprijs €3,99

Ten eerste wil ik zeggen dat ik de verpakking van deze lipsticks erg leuk vind! De eerste ziet er nude-achtig uit, de middelste is een mooie fuchsia kleur en de laatste is een rode kleur. Hier ben ik ook benieuwd naar! Verkrijgbaar in de kleuren C01 Metalight, C02 Alluring Pink en C03 Alluring Red.


Als laatste de lakjes, verkrijgbaar in de kleuren C01 Alluring Red, C02 Alluring Pink, C03 Metalight, C04 Metallicious en C05 Metalfusion.


De limited editie 'Metallure' is vanaf augustus t/m september 2014 verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van deze collectie, naar welk product ben jij benieuwd?

XX2 opmerkingen: