TIP || Lipstick Organizer NELLY.COM

Klik HIER om naar het product te gaan.
 
Voor de make-up organizers onder ons die nog een leuke manier zoeken om make-up op te bergen, heb ik hier een leuke tip voor jullie waar je misschien wel naar wilt kijken. Laatst zat ik te snuffelen op de webshop NELLY.COM en kwam deze leuk organizer tegen waar je je lipsticks in kunt zetten en bewaren. De organizer bevat 9 gaten waar lipsticks en eventueel lipgloss en lippenbalsem in past.
 
Ik vind het wel leuk om deze tip met jullie te delen aangezien ik hem eigenlijk best wel heel leuk vind en denk de lipstick fans onder ons ook! Ben van plan om de lipstick organizer binnenkort te gaan bestellen, ik zou dan mijn meest gedragen lipsticks er in doen, zo weet ik gelijk welke ik iedere dag moet pakken!
 
De prijs van de lipstick organizer vind ik ook wel heel betaalbaar, namelijk €11,95. Misschien dat je op Ebay e.d. sites/webshops een goedkopere versie kunt vinden? Trouwens, het merk van dit product heeft meerdere organizers, misschien wil je die ook wel bekijken!
 
Wat vind jij van de lipstick organizer?
 
 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Super tip! Zelf heb ik zoiets soortgelijks, maar dan van de Action. Hele handig zijn ze<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super handig! Hebben hebben hebben...

    BeantwoordenVerwijderen