Home Inspiratie #3


Ik kan wel uren kijken naar huis inspiratie foto's, misschien is dit artikel ook een leuke inspiratie voor jou? Kijk snel mee!

Ik begin maar gelijk met de leukste, namelijk deze barbecue aan het balkon, zo leuk! Helaas heb ik geen balkon om dit te kunnen doen, maar wanneer ik een woning heb mèt een balkon ga ik deze sowieso proberen!Leuke kaptafel, hier kan je je heerlijk (uren) opmaken! In mijn huidige woning heb ik nog geen kaptafel, in de nieuwe woning zal ik daar natuurlijk verandering in brengen, vind het heerlijk om me op te maken aan een leuke kaptafel!Dit idee vind ik ook erg leuk voor in de badkamer. Een paar plankjes boven de wc die je naar eigen smaak leuk kunt maken met decoraties, handdoeken, bloemetjes en dergelijke. Mooie kleurencombinatie ook in de foto hierboven!


Hierboven een foto van een leuke (witte) eethoek. Leuk ook met die plankjes daarnaast waar je spulletjes en lijstjes op kan zetten. Ik vind eethoek foto's altijd zo leuk en gezellig er uitzien!


De woning waar ik nu in woon (samen met mijn vriend) is eigenlijk een beetje te klein voor ons. Wij zijn daarom op zoek naar een woning met meer ruimte. Wanneer er genoeg ruimte over is wil ik graag een inloopkast. Het ziet er leuk en overzichtelijk uit, vind je niet?


Werkplek met gouden details en accessoires. 


Weer een eethoek, deze vind ik echt prachtig! De stoelen vind ik ook apart, ze zijn namelijk doorzichtig. Handige tip om doorzichtige meubels in een kleine huis te nemen, zo lijkt de ruimte optisch groter. De lamp die erboven hangt is zo mooi, weet iemand waar je deze kan kopen?


Deze foto vond ik meteen al prachtig! Het kussentje met dierenprint kleurt mooi met de witte banken en de roze bloemetjes op tafel, mooi!


XX
6 opmerkingen:

 1. Door de foto's krijg ik helemaal zin om nieuwe spulletjes te kopen voor in mijn huis, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie foto's, ik vind het altijd leuk om woontijdschriften te kopen, gewoon om plaatjes te kijken en inspiratie op te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste foto is inderdaad een erg leuk idee! :) Heel mooi die foto's allemaal! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen