Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette || ReviewVandaag heb ik een review voor jullie van het geliefde palette van Catrice, namelijk de Absolute NUDE Eyeshadow Palette. Dit prachtige oogschaduw palette wilde ik al heel lang hebben, maar steeds was hij uitverkocht bij 'onze' Kruidvat. Een tijdje terug vierde ik mijn verjaardag en kreeg o.a. dit palette als cadeautje, dus was daar wel blij mee! Het palette heb ik tot nu toe best vaak met liefde gebruikt, dus ben je benieuwd geworden lees dan snel verder.Het oogschaduw palette is in de kleur 010 All Nude
Dit staat er op de achterkant van de verpakking vertaald van engels naar nederlands;
Zes trendy longlasting nude tinten, geschikt voor iedereen en elk gelegenheid. Zijdezachte en gladde textuur met verschillende effecten, variërend van mat tot shimmer tot metallic. Alle kleuren kunnen gemakkelijk met elkaar gecombineerd worden. Met dubbelzijdige kwast om de oogschaduw makkelijk mee aan te brengen. '


De verpakking verder ziet er strak en simpel uit. De bovenkant van het palette is doorzichtig, zo kun je de kleuren meteen goed zien! Op de achterkant staat wat informatie, een tutorial en wat tips. Van de achterkant van het palette had ik ook een foto van gemaakt, maar helaas was die niet heel scherp, vandaar dat ik hem liever niet liet zien. 


De oogschaduw kleurtjes bevatten goede pigmentatie en zijn fijn om mee te werken. Ze blenden ook mooi met elkaar. Als ik een snelle ooglook wil maken gebruik ik de eerste tint als highlighter op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken, de tweede tint op het bewegend ooglid en de derde kleur zet ik aan in de creese(arcadeboog). Afmaken met eyeliner en mascara en klaar is de look!

BRON Foto

CONCLUSIE

Sinds ik oogschaduw palette heb, gebruik ik het bijna dagelijks. Het palette is heel fijn in gebruik en ook met reizen kan je 'm makkelijk meenemen vanwege het formaat. Je kan er zowel naturelle als heftige ooglooks mee maken. Het enige wat ik jammer vind is dat het palette geen matte kleuren heeft, ze bevatten allemaal shimmer. Het palette kost trouwens maar €5,- en is verkrijgbaar bij de Kruidvat in het Catrice schap.

XX 

8 opmerkingen:

 1. Mooi palette en wat een fijne prijs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf heb ik dit palette ook, hij is erg fijn meeste kleuren zie je niet bij mij xxxx jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben fan! Ik vind hem wel mooi, maar ook ik vind het een beetje jammer dat alles shimmer heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleurtjes! Het lijkt me een fijn palette om verschillende looks mee te creëren. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn! Prachtige kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen