ACTION SHOPLOGAan de foto kun je het al zien, ik ben bij de Action geweest en heb daarom een leuke shoplog voor jullie! Laatst had ik op internet gezien dat de make-up van Action een nieuwe verpakking heeft gekregen, dus was daar vooral erg benieuwd naar. Het enige wat ik meegenomen heb zijn twee mascara's ( 1 daarvan is waterproof) hiervan leken de borsteltjes heel fijn, verder was ik ook nieuwsgierig naar de cc cream, ik hoorde dat deze wel een goede dekking zou geven. Ik heb hier twee kleurtjes van gekocht omdat ik twijfelde tussen de kleuren. Kijk snel verder om de hele shoplog te zien.MAX & MORE CC Cream €1,39

De cc cream heb ik meegenomen in twee kleuren, namelijk Fair en Medium. Fair leek iets te licht voor mij en Medium juist iets donkerder, dus ik denk dat ik deze twee ga mixen als ik het ga aanbrengen. Ik weet niet of er meerdere kleuren zijn van de cc cream. Fair en Medium waren de enige kleuren die ik zag in het schap. De verpakking ziet er mooi en niet goedkoop uit, en dat voor zo'n prijsje!


Reinigende poriënstrip - €0,99

Deze neus strips vind ik erg fijn van de Action, ze kosten maar 1 euro en de strips doen gewoon goed zijn werk. Aanrader om deze mee te nemen als je bij de Action bent de volgende keer!


MAX & MORE Double Lash Effect Volume Mascara + Waterproof - €0,99 (!!!)

En toen zag ik deze mascara's en was ik helemaal verkocht. De borsteltjes zagen er heel goed uit en heb ook meteen de waterproof versie meegenomen. Ik heb ze ondertussen al gebruikt en wat een fijne mascara's zeg! De waterproof versie vind ik wat minder, omdat het gewoon een basic mascara is die niks bijzonders met me wimpers doet. De normale versie vind ik geweldig! Deze separeert me wimpers, geeft ze volume en veel lengte. Ik zou deze zeker eens proberen als je weer naar de Action gaat. Ik zit er aan te denken om van de mascara een back-up te kopen, omdat hij zo fijn is! Het mooiste is dat de mascara's maar 1 euro kosten, ik heb mijn budgettopper gevonden!


Schaaltje van glas met appelvorm - €0,39

Action had een tijdje geleden leuke glazen schaaltjes met deksel om bijvoorbeeld suikerklontjes, bonbons, snoep en dergelijke in te doen. De prijs was helemaal super, hij was maar 1 euro. Laatst heb ik het schaaltje laten vallen en wilde dus het zelfde schaaltje weer kopen bij de Action. Jammer genoeg hadden ze hem niet meer in het assortiment en moest dus verder kijken voor een bakje waar ik suiker in kon doen. Dit glazen schaaltje met appelvorm vond ik gelijk zo leuk en ze kosten maar 40 cent! Ik heb thuis ook een groter schaal van appelvorm waar ik salades in serveer. Morgen ga ik weer terug om meer te kopen, zo heb ik een hele collectie!


Andrélon Schitterend Steil Heat Protect spray €0,50

Nadat ik klaar was bij de Action ben ik snel verder gegaan naar de Kruidvat. Ik keek bij de aanbiedingen en mijn oog viel op deze spray van Andrélon, de schitterend steil heat protect spray met een oranje stickertje(die ik ondertussen al had weggehaald) van €2,00. Ik ging ermee naar de kassa en hij scande het product voor 50 cent aan, dat was nog eens een leuk koopje! De mevrouw aan de kassa zag dat ik zo verbaasd keek haha en zei dat dit product uit het assortiment gaat. Er lagen helaas niet meer sprays, anders had ik wel ingeslagen!

XX

8 opmerkingen:

 1. Leuke shoplog! De cc cream en de mascara's wil ik ook aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die strips gebruik ik zelf ook en zijn inderdaad erg fijn! Ik wil die CC cream ook heel graag testen. Leuke items heb je geshopt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat de mascara zo fijn is, nu ben ik best nieuwsgierig hiernaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke shoplog! Ik vind het altijd zo leuk om bij de action van die leuke koopjes te scoren! Die reinigende poriënstrips heb ik ook en ze werken inderdaad erg goed :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie spulletjes heb je gekocht. Ik moet ook snel weer eens naar de Action, alweer veel te lang geleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankopen! Vooral die heat protect spray lijkt mij handig, en enorm goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat heb je leuke dingen gekocht bij de action!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke producten heb je gescoord, ben benieuwd naar de hitte protector!

  BeantwoordenVerwijderen