What To Wear #7 || Red blazer+denim


Jullie weten het, ik hou van blazers. Blazers staan en zijn altijd goed, je kan het met alles dragen en voor elk gelegenheid. Je hebt ze in verschillende kleurtjes en modellen. Zo ook mijn rode blazer van de h&m die ik twee jaar geleden heb gekocht. Ik heb hem nu nog steeds en draag het nog met veel plezier. Ik heb een look samengesteld hoe ik de rode blazer vaak draag met gouden sieraden, wedges en een tijgerprintje. Mocht je niet weten hoe je zo'n rode blazer moet combineren, kan dit misschien wat inspiratie voor je zijn!

Klik HIER voor meer what to wear outfits. 

2 opmerkingen:

  1. Klopt, blazers zijn altijd goed. Ze geven ook een hele nette uitstraling, en daarom zijn ze perfect voor veel gelegenheden. Zelf heb ik een zwarte blazer die ik nu niet meer zo vaak draag omdat ik nu het weer lente is liever kleding met kleur draag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk setje. De blazer en tas vind ik heel erg gaaf <3

    BeantwoordenVerwijderen