Action Bronzer || Review


Jullie weten inmiddels dat ik wel gek ben op de Action. Gelukkig zit de Action ook om de hoek bij mij en ben daar dan ook vaak te vinden. Een paar weken terug keek ik bij de make-up afdeling en mijn oog viel op een bronzer met een bijgeleverde poederkwast. Ik twijfelde of ik 'm zou meenemen, want de kleur leek mij iets te donker en oranje. Die dag liet ik de bronzer daarom ook liggen. Een paar dagen terug ging ik weer naar de Action en besloot de bronzer toch te kopen, want zeg nou eerlijk, een bronzer met een bijgeleverde poederkwast voor maar €2,50 ziet er toch aantrekkelijk uit? Ben je benieuwd of de bronzer wat is, lees dan snel verder. 
In de verpakking zit de bronzer en een poederkwast met synthetische haren. Leuk dat deze erbij zit en heel handig als je net begint met make-up bijvoorbeeld, zo heb je gelijk een kwast om de bronzer mee aan te brengen. Er zijn (voor zover ik weet) 2 kleuren van de bronzer. Nr 1 was nog donkerder dan nr 2, vandaar dat ik nr 2 had meegenomen. De verpakking van de bronzer is eigenlijk heel simpel en het is van plastic. Het voelt wel stevig aan. De bronzer zelf is op zich best groot (25 gr) en heeft een leuk patroontje wat me aan de zomerdagen doet denken!

De kwast gebruik ik de laatste tijd vaker, hij zit ook in mijn vaste make-up routine. Deze kwast gebruik ik op dit moment om losse poeder aan te brengen nadat ik de foundation heb aangebracht. Hij is hier namelijk perfect voor en werkt ook heel fijn. Ik zou de bronzer alleen al kopen voor deze fijne kwast! 

Wanneer ik een swatch wilde maken op mijn hand schrok ik wel een beetje. Hij is best goed gepigmenteerd voor een budget product! Maar de kleur is voor mijn gevoel veel te oranje en bevat veel shimmer, persoonlijk hou ik zelf van een matte bronzer. Wanneer je de bronzer wil aanbrengen zou ik het heel voorzichtig doen, anders krijg je echt een rare streep op je gezicht denk ik haha.

CONCLUSIE 

Zelf heb ik de bronzer nog niet aangebracht, dus veel kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Ik denk dat als je het heel subtiel aanbrengt, het misschien wel een mooi effect geeft. Wat me opgevallen is aan de bronzer is dat hij veel glitters bevat. Ik hou van matte bronzers, zoals ik eerder ook zei dus mijn zoektocht naar de perfecte budget bronzer gaat nog door. Mocht je wel van een bronzer houden die shimmers bevat, dan raad ik je deze bronzer wel aan. Hou je meer van mat, dan zou ik 'm skippen. 

De bronzer met bijgeleverde poederkwast is nog te koop bij de Action voor €2,50. Deze bronzer is verkrijgbaar in twee kleuren. 

Welke (budget) bronzer vinden jullie fijn? 


11 opmerkingen:

 1. Super low budget! Misschien ga ik deze ook wel een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een goede/intense pigmentatie zeg. Dat zou je idd niet verwachten van zo een budget aankoop! Fijne nieuwe aanwinst dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat hij wel een beetje tegenvalt qua kleur, wat is hij oranje zeg! Maar misschien als het je lukt om het subtiel op te brengen dat het wel mooi is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mooi product! Idd een beetje oranje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik zelf geen bronzer maar deze lijkt me wel heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had deze ook zien liggen bij de Action, maar ik vond hem inderdaad ook nogal oranje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben ook niet zo van de glitter bronzers

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb hem ook al een paar keer zien liggen!! ziet er goed uit! en lekker budget!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is inderdaad een beetje oranje, wel leuk voor het WK hihi.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Action heeft altijd hele fijne goedkope make-up! Ben heel benieuwd hoe die is als je hem echt gaat gebruiken/op doen:)

  x Laura

  BeantwoordenVerwijderen