Get Ready With Me - My Weekend Hair Routine


Hey guys, vandaag heb ik een get ready with me artikel voor jullie, hierin behandel ik mijn weekend haar routine. In het weekend doe ik mijn haren wat anders dan in een normale werkweek, ik heb dan namelijk meer tijd voor een wat langere routine. Ik vind dat juist alleen maar leuk! Ben je benieuwd wat mijn haar routine is, klik dan verder.


WASSEN
Als eerste begin ik met het wassen van mijn haar, ik heb op dit moment veel verschillende shampoos op voorraad en de Moroccan Argan Oil shampoo en crèmespoeling van Kruidvat ben ik gaan testen. De geur van de shampoo vind ik heerlijk, het enige nadeel vindt ik dat de shampoo en crèmespoeling me haar erg pluizig maakt. Na het wassen voelt me haar erg schoon aan, alleen wel jammer van dat pluizige. Ze zijn trouwens wel erg goedkoop, top!
VOORBEREIDEN
Na het wassen van mijn haar laat ik het een tijdje in de lucht drogen en in de tussentijd drink ik meestal een kopje thee/koffie of begin ik alvast aan mijn make-up en dergelijke. Dan breng ik een mousse aan in me haren, want ik wil het straks nog föhnen. Ik gebruik al een tijdje een van de Action, de Wella Pro Series Frizz Control haarmousse. Hij is erg fijn en hij ruikt nog eens erg lekker! De mousse is een aanrader, ik ga deze zeker opnieuw kopen wanneer hij op is! Verder om mijn haar te beschermen tegen de hitte van de föhn gebruik ik een hitte beschermende spray, deze komt ook van de Action en is ook van Wella Pro Series.
FÖHNEN
Ik heb zelf vrij veel krullend, pluizig haar, ik wil dat dus graag glad en stijl föhnen, zo krijg ik ook wat volume in mijn haar doordat ik daarnet wat mousse had aangebracht. Ik verdeel mijn haar in delen met wat klemmetjes, zo is het veel fijner werken en gaat het föhnen een stuk sneller. Ik pak stuk voor stuk een pluk en met een ronde borstel föhn ik het helemaal droog, glad en stijl. Ik herhaal dit tot ik alle plukken heb gehad. De bovenste plukken van het haar zijn de belangrijkste, want deze worden gezien, hier besteed ik wat meer tijd en moeite aan met de föhn. Na het föhnen heb ik glad en stijl haar met wat volume bovenop. Tot slot spray ik over het geheel met wat haarspray, deze komt toevallig ook van de Action. Zo blijft het de hele dag goed zitten.


9 opmerkingen:

 1. Action heeft toevallig echt wel fijne haar spulletjes, het serum van Hegron is ook echt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kleur heb in je haren :D !. leuk om te weten dit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat heb je supermooi haar, zeg! <3

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een prachtig haar heb je! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie ombre! je ziet helemaal geen lijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow! Hele mooie ombre! Ik heb je genomineerd voor de liebster award :) op mijn blog vind je er meer over: http://smilesaartje.blogspot.nl/
  xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen