WISHLIST - H&M OutfitDit is een typisch outfitje voor mij wat ik zo zou dragen bijvoorbeeld voor in de weekenden, ik vind het dan extra leuk om me in het weekend wat leuker te kleden. Alles hierboven zit momenteel ook in de SALE van h&m. Check de webshop dus zou ik zeggen! 

De zwarte blazer heb ik best een tijdje op het oog. Zelf heb ik al een paar zwarte blazers en deze zou een leuke toevoeging zijn aan me blazer collectie. Hij is nu ook in de sale wat het nog verleidelijker maakt om nog een keer te bestellen!

Dit zwarte topje vind ik wel wat hebben vanwege de mooie afwerking bij de halslijn. Deze kan ik heel leuk combineren met dingetjes in me eigen kledingkast!

Ik ben een groot fan van zwarte leren broeken en leggings. Ik vind ze fijn zitten en kan er leuke outfits mee maken. Bovendien is mijn vriend er ook gek op wanneer ik een leren legging draag haha. Dit vind ik nou echt een item wat je als basis kledingstuk in je kast moet hebben. 

Wauw, ik werd gelijk verliefd toen ik deze prachtige tas zag! Deze heb ik gelijk in me shoppingbag toegevoegd! 

En als laatste, wat voor mij eigenlijk wel iedere outfit afmaakt, zijn een paar mooie gouden sieraden, het liefst armband(en). 


2 opmerkingen:

  1. Leuke blog! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Check mijn blog voor meer informatie. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke wishlist zeg! Vooral die tas vind ik prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen